مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی:
پژوهشهای منطقه فسیلی مراغه مرجع مقالات و کتب درسی دانشگاههای اروپایی شده است
عملیات پژوهشی و تحقیقات علمی منطقه فسیلی مراغه از ده سال گذشته با ابتکار متخصصان بومی کشور انجام میپذیرد که علیرغم اکتشاف گونههای مختلف فسیلی، هنوز فضای مناسب و استانداردی برای راه اندازی موزه فسیلشناسی کشور در مراغه ایجاد نشده است.
ایلنا: مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: پژوهشهای منطقه فسیلی مراغه مرجع مقالات و کتب درسی دانشگاههای اروپایی شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا حمید قاسمی در جلسه بررسی پتانسیلها و چالشهای منطقه فسیلی مراغه که با حضور دواتگری نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی برگزار شد افزود: عملیات پژوهشی و تحقیقات علمی منطقه فسیلی مراغه از ده سال گذشته با ابتکار متخصصان بومی کشور انجام میپذیرد که علیرغم اکتشاف گونههای مختلف فسیلی، هنوز فضای مناسب و استانداردی برای راه اندازی موزه فسیلشناسی کشور در مراغه ایجاد نشده است.
وی ضمن اشاره به مقالات خارجی منتشر شده از کاوشهای فسیلشناسی مراغه و رفرنس شدن نتایج مطالعات و تحقیقات دانشمندان ایرانی در مقالات و کتب درسی کشورهای اروپایی، به عدم تخصیص اعتبار تکمیل مرکز تحقیقات فسیلشناسی مراغه طی دهه گذشته اشاره کرد و گفت، طراحی اولیه مرکز تحقیقات با هدف ایجاد مرکز تخصصی فسیلشناسی کشور با کاربردهای اجرایی، پژوهشی، آموزشی و توریسم علمی پیش بینی شده بود که ساختمان فعلی قابلیت و استعداد فعالیتهای مذکور را ندارد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان با تاکید بر اهمیت بین المللی سایت فسیلی مراغه ابراز امیدواری کرد با تصویب چارت تشکیلاتی مرکز تحقیقات و تخصیص اعتبارات به تعویق افتاده ملی و استانی پروژه و جذب نیروهای نخبه و متخصص، تنها مرکز تحقیقات فسیل کشور مورد بهره برداری قرار گیرد.