مدیر جهادکشاورزی آذرشهر:
مصرف کودهای شیمیایی در اراضی کشاورزی آذرشهر بیش از ۴۵ درصد کاهش یافته است
افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با کودهای طبیعی میسر میشود.
ایلنا: مدیر جهادکشاورزی شهرستان آذرشهر گفت: مصرف کودهای طبیعی و ارگانیک در اراضی کشاورزی کیفیت محصولات تولیدی را مرغوب و ماندگاری آنها را بیشتر میکند.
به گزارش خبرنگار ایلنا فیروز طلوع حیات در گفتگو با خبرنگاران افزود: استفاده از کودهای حیوانی در مزارع و باغات نه تنها موجب بالا رفتن کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی میشود بلکه از تخریب خاک و تبخیر زود هنگام رطوبت آن نیز جلوگیری خواهد کرد.
وی با اشاره به آثار مخرب کودهای شیمیایی بر خاک اراضی کشاورزی و محصولات زراعی یادآوری کرد: باید فرهنگ کاهش مصرف این کودها و سموم شیمیایی در بین کشاورزان بیش از پیش گسترش یابد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان آذرشهر افزود: در سالهای اخیر مصرف کودهای شیمیایی در اراضی کشاورزی این شهرستان بیش از ۴۵ درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: در رویکردهای جدید زارعان و باغداران برای بالا بردن عملکرد تولید و ماندگاری بیشتر محصولات خود به کودهای طبیعی و ارگانیک سوق یافتهاند.
طلوع حیات مزیتهای دیگر کودهای طبیعی و ارگانیک در اراضی کشاورزی را نیاز کمتر به آبیاری عنوان کرد و افزود: در این شهرستان بیش از ۲۷ هزار هکتار زمین آبی و دیم کشاورزی وجود دارد که حدود چهار هزار و ۱۰۰ هکتار آن را باغات مثمر تشکیل میدهد و سالانه بیش از ۱۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این منطقه تولید میشود.