خبرگزاری کار ایران

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی:

مدیریت شهری نباید صرف مسائل جاری و روزمره شود

مدیریت شهری نباید صرف مسائل جاری و روزمره شود
کد خبر : ۱۳۱۳۱۵۹

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه مدیریت شهری نباید صرف مسائل جاری و روزمره شود، گفت: شهرداران باید برای اجرای پروژه‌های توسعه و عمران شهری، برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی ویژه اتخاذ کنند.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، جبارعلی ذاکری در نشست شهرداران استان، اظهار داشت: شهرداران باید برای اجرای پروژه‌های توسعه و عمران شهری، برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی ویژه اتخاذ کنند.

وی افزود: منابع مالی دولت محدود است و شوراها و شهرداری‌ها باید ضمن پیش‌بینی منابع مالی پایدار، مشوق‌هایی فراهم کنند تا بخش خصوصی و تعاونی‌ها بتوانند با اطمینان خاطر در حوزه شهری سرمایه‌گذاری کنند.

ذاکری با اشاره به توقف تعدادی از پروژه‌های عمران شهری به خاطر تصمیم گیری و تصمیم سازی نامناسب و نابجا در استان، خواستار حل مشکلات و رفع موانع این پروژه‌ها با استفاده از ابتکار عمل شهرداران و در عین حال رعایت الزامات قانونی و حقوقی شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی تکریم ارباب رجوع و مبارزه با فساد اداری را یکی از اهداف اصلی دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: شهرداری‌ها به خاطر خدمات گسترده‌ای که ارائه می‌کنند با طیف وسیعی از مردم سروکار دارند و بروکراسی اداری باعث نارضایتی مردم می‌شود؛ بنابراین لازم است با الکترونیکی کردن و هوشمندسازی خدمات از مراجعه حضوری و به دنبال آن نارضایتی مردم کاست.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه ریزی و مدیریت شهری به شیوه سنتی عمل می شود، افزود: باید با توجه به تحولات و فناوری های روز، برنامه ریزی ها نیز به روز باشد و از سامانه های  مدیریتی که ارتباط بین دستگاه ها را بهبود بخشیده و به حوزه فنی کمک می کند استفاده کرد.

ذاکری همچنین خواستار توجه شهرداری‌ها به کمیسیون‌های شورا و مصوبات آنها شد و گفت: برخی از مصوبات که از قبل وجود داشته مصوبات خوبی بوده که لازم الاجرا است و انتظار می‌رود ارزیابی مدیران و شهرداران در دوره جدید عمل به مصوبات باشد.

وی همچنین به ساخت‌وسازهای غیرمجاز و بافت‌های فرسوده شهری اشاره کرد و اظهار داشت: شهرداری‌ها و شوراها در نوسازی بافت‌های فرسوده استفاده از سبک‌های معماری ایرانی اسلامی را متناسب با اقلیم هر منطقه مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز