خبرگزاری کار ایران

گام‌های توسعه‌ای تراکتورسازی برای رسیدن به تکنولوژی تولیدات جدید؛

تراکتورهای سری ۶۰۰۰ نمونه سازی می شود

تراکتورهای سری ۶۰۰۰  نمونه سازی می شود
کد خبر : ۱۳۱۲۲۷۴

رئیس تحقیقات فنی و مهندسی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: واحدهای مربوطه در تراکتورسازی با همکاری مراکز دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان کشور، گام‌های بلندی در جهت ارتقای تکنولوژی محصولات تولیدی به سطح ۳ و از جمله تراکتورهای سری ۶۰۰۰ برداشته است.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، مهدی معصومی اظهار کرد: تراکتورسازی گام‌های توسعه ای قابل توجهی را در جهت هم راستا شدن با تکنولوژیهای روز دنیا برداشته و هم اکنون برنامه هایی برای رسیدن به سطوح تکنولوژی ۳ و ۴ در معاونت فنی مهندسی این گروه صنعتی تدوین شده و در حال اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود در فرایندی بین ۲ تا ۳ سال شاهد نمونه سازی تراکتورهای این سطح در تراکتورسازی و به تبع در ایران باشیم.

وی با اشاره به اینکه تراکتورهای سطح ۳ محصولاتی با بیس و پایه ی تکنولوژی بالا هستند که دستیابی به این سطح از دانش در واقع زمینه را برای رسیدن به تراکتورهای سطح ۴ نیز فراهم خواهد آورد، گفت: با این هوشمندسازی تکنولوژی تراکتورهای سطح ۳ در واقع فرآیند لازم برای رسیدن به تراکتورهای سطح ۴ طی شده و رسیدن به این سطح از تکنولوژی تراکتور نیز دور از دسترس نخواهد بود و پیش بینی صورت گرفته حکایت از آن دارد که ما بتوانیم تا ۵ سال آینده نیز به مرحله نمونه سازی تراکتورهای سطح ۴ برسیم.

معصومی در پاسخ به اینکه چرا کشاورزی ما در استفاده از تراکتور در سطح ۲ مانده و به سطوح بالاتر ارتقاء نیافته، اظهار داشت: تراکتورهای سطح ۱ و ۲ در واقع بیس و پایه اصلی تراکتورهای با سطوح تکنولوژی بالاتر بوده و بعد از این سطح به مراحلی نظیر تراکتورهای الکترونیکی، تراکتورهای هوشمند و تراکتورهای خودران می رسیم که عملا با زیرساخت های کشاورزی در کشور شامل سطوح زیر کشت، وسعت مزارع، نیازهای کشاورزان و مهمتر از همه توانایی خرید ایشان چندان هم راستا نیستند.

این کارشناس حوزه فنی مهندسی، مورد اقلیم، سطح زیر کشت زمینه‌ای کشاورزی و... را در تکنولوژی مورد استفاده تاثیرگذار دانست و عنوان کرد: کشور ما با اقلیمی نیمه خشک، که بیشتر کشاورزی آن را خرده مالکان با سطح زمینهای زیر کشت بسیار پایین تشکیل می دهند و بنابراین استفاده از تراکتورهایی با تکنولوژی بالا مطمئنا مقرون به صرفه نخواهد بود و تراکتورهایی با همین سطح۲ نیز فعلا جوابگویی نیاز جامعه کشاورزی ما هستند.

وی در عین حال رونمایی ۲ محصول جدید تراکتورهای سری هزار، ITM۱۰۸۵ با توان ۸۵ اسب بخار و تراکتور ITM۱۰۹۵ با توان ۹۵ اسب بخار در نیمه نخست امسال را یادآوری و تصریح کرد: تراکتورسازی مهمترین اولویت در تولیداتش را معطوف به نیاز کشاورزان کشور کرده و براساس درخواست آنها سطوح تولیدی خود را تعریف می کند بطوری که بر مبنای این اصل تراکتور شالیزار نیز در این مجموعه در حال طراحی برای تولید است تا نیاز کشاورزان این بخش را نیز پاسخگو باشد.

معصومی در ادامه با اشاره به موضوع افزایش تحصیلات در بین کشاوزان و جوانان تحصیل کرده ای که وارد این عرصه شده اند، گفت: این جوانان که در واقع از فضای دانشگاهی و همچنین دنیای اطلاعات وارد مزارع کشاورزی می شوند بدون توجه به موارد اشاره شده و براصل تکنولوژی های روز دنیا و حتی تراکتورهای خودران تاکید دارند در حالی که همانطور که اشاره شده از این نوع تراکتور در مزارعی که شاید مدتها کار کشاورزی در آن به طول بینجامد استفاده می شود اما در مزارع ما و با تراکتورهای کنونی می توان با چند ساعت کار در طول شبانه روز، عملیات مورد نیاز را در آن به سرانجام رساند.

رئیس تحقیقات فنی و مهندسی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در پایان اذعان کرد: توان مالی کشاورزی ما نیز در این مورد حتما دخیل است چرا که کشاورزان ما با توجه به سطح زیر کشت از سود کمتری برخوردار بوده و به تبع توان مالی کافی برای خریداری تراکتورهایی با تکنولوژی های یاد شده را ندارند.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران هم اکنون با ۱۲ شرکت اقماری داخلی و خارجی، ۲۶ محصول که ۲۱ مورد آن مربوط به محصول تراکتور با توانهای ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار می شود تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز