مدیر گروه ماهیان زینتی و سایر آبزیان سازمان شیلات ایران:
بسترهای مناسب اشتغالزایی در حوزه ماهیان زینتی نهفته است
این بخش نسبت به سایر فعالیتها سرمایه کم و برگشت سریع دارد. / ایجاد شهرکهای صادرات ماهیان و آبزیان زینتی و بازاریابی در کشورهای همجوار و اروپا که متقاضی صادارات ماهی و گیاهان آبزی از کشورمان میباشند نیز از الزامات توسعه این کسب و کار است.
ایلنا: مدیر گروه ماهیان زینتی و سایر آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: بسترهای مناسب اشتغالزایی در حوزه ماهیان زینتی نهفته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا محمد حسن الهی در نخستین دوره آموزشی تکثیر و پرورش زالو در تبریز با بیان اینکه صادرات زالو میتواند درآمد هنگفتی عاید کشور کند گفت: زالو به عنوان یکی از زیرمجموعههای صنعت شیلات میتواند موجب رونق صادرات کشور شود.
وی با تأکید براینکه کشور با صادرات زالو میتواند ارزآوری خوبی داشته باشد، گفت: دسترسی به دانش فنی پرورش زالو علاوه بر تامین نیاز مراکز بهداشتی درمانی و نیز تحقیقاتی، نقش مهمی در بهبود شاخصهای سلامت به دنبال خواهد داشت.
الهی با اشاره به شرایط مساعد موجود در استان آذربایجان شرقی جهت تولید زالو و پیشگامی این استان در پرورش آن افزود: تلاش درجهت بهبود شاخصهای سلامت همگام با سایر جوامع پزشکی دنیا از دلایل توسعه تکثیر و پرورش زالو در کشور است.
وی با بیان اینکه پرورش آبزیان زینتی از بخشهای اشتغالزا در وزارت جهاد کشاورزی به شمار میرود افزود: زیرا این بخش نسبت به سایر فعالیتها سرمایه کم و برگشت سریع دارد.
الهی با بیان اینکه جهت توسعه این کسب و کار نیاز است تا با ایجاد زیرساختهای لازم نسبت به آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام شود افزود: ایجاد شهرکهای صادرات ماهیان و آبزیان زینتی و بازاریابی در کشورهای همجوار و اروپا که متقاضی صادارات ماهی و گیاهان آبزی از کشورمان میباشند نیز از الزامات توسعه این کسب و کار است.