وحدت حوزه و دانشگاه تعالی و رشد جامعه را سبب میشود
در مقایسه با سالهای قبل تا اندازهای فکر حوزه بر دانشگاه و فکر دانشگاه بر حوزه تاثیر داشته است.
ایلنا: دبیر جامعه روحانیت مبارز استان آذربایجان شرقی گفت: وحدت حوزه و دانشگاه میتواند عامل رشد و تعالی جامعه شود
به گزارش ایلنا حجه الاسلام والمسلمین موسی محمدی خاطرنشان کرد: حوزه مستقیما با زندگی مردم سر و کار دارد و مباحثی چون فقه، اصول، تفسیر، رجال، درایت، فلسفه، کلام، ادبیات در حوزه مطرح میشود که ارتباط تنگاتنگی میان زندگی عموم مردم دارد از طرف دیگر دانشگاهها در پیشرفت تکنولوژی و علومی چون ریاضیات، شیمی، طب تاثیر دارند و اینها هم با زندگی مردم در ارتباط هستند و هر دوی این علوم میتوانند تعالی جامعه را در پی داشته باشد.
وی با بیان اینکه در مقایسه با سالهای قبل تا اندازهای فکر حوزه بر دانشگاه و فکر دانشگاه بر حوزه تاثیر داشته است، اظهار داشت: قطعا اگر وحدت بین حوزه و دانشگاه بیش از این باشد و اینها بتوانند در مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با هم همفکری نمایند رشد و تعالی جامعه را رقم خواهند زد.
حجه الاسلام والمسلمین محمدی تصریح کرد: در بحثوحدت حوزه و دانشگاه بیشتر رویکرد فرهنگی مطرح است.
مدیر عامل بنیاد مصلای بزرگ حضرت امام خمینی(ره) افزود: میتوان ویژگیهای مثبت حوزه و دانشگاه را در هر دو بخش تقویت کرد و اهداف و ارزشهایی مد نظر حوزه را در دانشگاه و ارزشهای مورد توجه دانشگاه را در حوزه مد نظر قرار داد.
حجه الاسلام والمسلمین محمدی در خصوص علت نامگذاری این روز گفت: امام خمینی(ره) بر این نظر بودند که جدایی حوزه و دانشگاه به سبب نقشههای شومی بوده که از سوی کشورهای بیگانه برای ایران طراحی شد تا جلوی پیشرفت ایران گرفته شود.
وی اظهار داشت: رضاشاه با حبس و تبعید و دورکردن علما از مردم و قشر فرهیخته توانست به این اختلاف و جدایی میان حوزه و دانشگاه دامن بزند لذا این قبیل مسائل ایجاب میکرد که بین این دو گروه وحدتی حاکم شود و امام به خوبی توانست این وحدت را ایجاد نماید.