نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر:
کتاب و کتابخانه مظلوم واقع شده است
نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و توسعه کتابخانههای عمومی و بهره برداری مفید از فضاهای کتابخانهای در کتابخانه مرکزی تبریز «بزرگترین کتابخانه عمومی کشور» برگزار شد.
ایلنا: نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی کتاب را یکی از مهمترین عناصر فرهنگی خواند و گفت: باید توجه ویژه به مقوله کتاب خوانی و توسعه مطالعه در جامعه شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا رضا رحمانی که در نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و توسعه کتابخانههای عمومی و بهره برداری مفید از فضاهای کتابخانهای در کتابخانه مرکزی تبریز سخن میگفت با عنوان اینکه کتاب و کتابخانه مظلوم واقع شده و توجه و اهتمام بیشتری را میطلبد گفت: اگر خواهان توسعه در ابعاد مختلف اجتماعی و اقتصادی هستیم ابتدا باید به مقوله توسعه فرهنگی جامعه توجه کنیم چرا که با رفع مشکلات فرهنگی در سرمایه گذاریهای اقتصادی و اجتماعی نیز نتایج خوبی خواهیم گرفت.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قدمت و ارزش کتابخانه مرکزی تبریز و تربیت افزود: کتابخانههای تربیت و مرکزی تبریز به عنوان شاخص در استان و کشور به شمار میروند و از این رو تمام دستگاههای ذیربط خصوصاً شهرداری باید توجه و همت ویژهای در بهبود بش از پیش وضعیت این دو کتابخانه و سایر کتابخانههای عمومی داشته باشند.
رحمانی خاطرنشان کرد: اگر مدیران و مسئولان یک جامعه کتاب خوان و اهل مطالعه باشند آن ملت به سوی انحطاط و رکود نخواهد رفت.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: باید کاری کنیم که شکوفاترین و پویاترین مراکز فرهنگی کتابخانهها باشند و تبریز به عنوان پایتخت اقتصادی و فرهنگی کشور تبدیل شود.
رحمانی با اشاره به جایگان و نقش خیرین در توسعه کتابخانهها و کتاب خوانی خاطرنشان ساخت: یکی از بزرگترین اهدا کنندگان کتاب به کتابخانهها مقام معظم رهبری است که این خود نشانهای از جایگاه والای کتاب و کمک به توسعه کتاب خوانی در کشور است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی کتابخانه مرکزی تبریز را یکی از نمونههای بارز و گنجینههای ارزنده فرهنگی کشور عنوان کرده و افزود: مرحوم نخجوانی از بزرگترین تاجران کشور بود و بارها اتفاق افتاده که تمام سود یک معامله بزرگ بین المللی را برای خرید نسخ خطی و اهدا به کتابخانه ملی تبریز پرداخت کرده است و بدین ترتیب چنین گنجینههای فاخر و ارزندهای را امروز در اختیار داریم.
وی مجموعه شهرداری کلانشهر تبریز را به عنوان یکی از اصلیترین نهادهای حامی کتابخانهها و کتابخوانی دانسته و اظهار امیدواری کرد: با همکاری بیش از پیش مجموعه کتابخانههای عمومی با شهرداری قطعاً شاهد توسعه و پویایی بیش از پیش کتابخانهها عمومی و کتابخوانی خواهیم بود.
لازم به ذکر است نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و توسعه کتابخانههای عمومی و بهره برداری مفید از فضاهای کتابخانهای در کتابخانه مرکزی تبریز «بزرگترین کتابخانه عمومی کشور» برگزار شد.
در این نشست همچنین محمود نوالی، استاد برجسته دانشگاه و عضو هیئت امنای کتابخانه ملی سابق، معصومه معدن کن استاد دانشگاه و عضو هیئت امنای کتابخانه ملی تبریز، سیدیعقوبی، استاد دانشگاه تبریز و سلطان القرایی از دیگر اعضای برجسته هیئت امنای کتابخانه هم در سخنانی خواستار توجه بیشتر به مقوله کتاب و کتابخوانی همچنین کتابخانه مرکزی تبریز شدند.