سامانه الکترونیکی نشریات علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز راه اندازی شد
دانشگاه تبریز ۲۲ نشریه دارد که از میان آنها سه نشریه به زبان انگلیسی و یک نشریه به زبان فرانسه و بقیه به زبان فارسی هستند و تمامی امور این نشریات با این سامانه انجام خواهد شد و علاوه بر سرعت، از نظر هزینه اقتصادی چاپ صرفه جویی فوق العادهای خواهد داشت.
ایلنا: سامانه الکترونیکی نشریات علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز افتتاح شد.
به گزارش ایلنا، دانشگاه تبریز ۲۲ نشریه دارد که از میان آنها سه نشریه به زبان انگلیسی و یک نشریه به زبان فرانسه و بقیه به زبان فارسی هستند و تمامی امور این نشریات با این سامانه انجام خواهد شد و علاوه بر سرعت، از نظر هزینه اقتصادی چاپ صرفه جویی فوق العادهای خواهد داشت.
بر پایه همین گزارش وضعیت نشر و اعتبار این مجلات در وب سایت دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی کشور متعلق به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس http: / / journals. msrt. ir / books؟ publisher = ۳۵۶ قابل دستیابی بوده و با راه اندازی این سامانه مراجعه جامعه دانشگاهی و کاربران علاقمند، به نشریهها و نسخه دیجیتالی دانشگاه تبریز، در دنیای مجازی به نام این دانشگاه ثبت خواهد شد.
رییس دانشگاه تبریز در آیین افتتاح این سامانه، توسعه و رشد علمی، فرهنگی و پژوهشی را از ماموریت اصلی دانشگاهها برشمرد و گفت: با ارزیابی و عملکرد کارهای گذشته و مقایسه خود با ایده آلها و سایر دانشگاههای هم سطح، باید برای ارتقای خود تلاش نماییم.
پرویز آژیده، با بیان اینکه علم و فناوری در دنیا به سرعت در حال رشد و پیشرفت است، تصریح کرد: باید حرکت و تولید علم و فناوری دانشگاههای کشورمان را متناسب با رشد و حرکت علمی دنیا در نظر بگیریم، زیرا در غیر این صورت از قافله عقب خواهیم ماند.
وی داشتن مجلات علمی معتبر و به روز را برای تبادل اطلاعات، دانش و تسهیل روند تولید علم و نیز ارتقای جایگاه علمی دانشگاه ضروری خواند و گفت: با ساماندهی و تقویت این نشریات نیز میتوان در این راستا حرکت کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با اشاره به وجود پتانسلها و ظرفیتهای زیاد در این دانشگاه گفت: نیروهای متعهد و متخصصی در این دانشگاه وجود دارند که با ساماندهی، هدایت و جهت دهی درست میتوان برای ارتقای همه جانبه این دانشگاه گامهای موثری برداشت.
سید جلال طباطبایی افزود: باید فعالیتهای ما در این دانشگاه طوری باشد که سرآمد سایرین باشیم و سایر دانشگاهها هم از ما الگو بگیرند.
وی، مجموعه مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه را از جمله بخشهای مهم و حساس دانشگاه ذکر کرد و گفت: فضای مجازی و دنیای الکترونیک مهمترین ابزار امروز برای پیشرفت است و با تقویت و مجهز کردن این مجموعه میتوان برای رسیدن به اهداف تعالی دانشگاه کمک شایانی کرد.