خبرگزاری کار ایران

استاندار آذربایجان شرقی:

نقد را به مدح ترجیح می‌دهم / به تمام رسانه‌ها به یک چشم نگاه می‌کنم

نقد را به مدح ترجیح می‌دهم / به تمام رسانه‌ها به یک چشم نگاه می‌کنم
کد خبر : ۱۲۳۰۴۴

معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، اعضای هیأت مدیره خانه مطبوعات، هیأت مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان و انجمن صنفی مدیران مسؤول استان و رییس سازمان بسیج رسانه استان با استاندار آذربایجان شرقی دیدار کردند.

ایلنا: استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: رسالت این تشکل، ترسیم و ارایه باید‌ها و نبایدهای عرصه فرهنگی استان است و در واقع این تشکل، یک اتاق فکر برای تعریف استراتژی رسانه‌ای استان خواهد بود.
به گزارش ایلنا اسماعیل جبارزاده ظهر امروز شنبه در دیدار با اعضای هیأت مدیره سه تشکل مطبوعاتی و رسانه‌ای استان، با قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران و اصحاب رسانه، بر همدلی بین اهل فرهنگ تاکید کرد و گفت: نباید شاهد فضای تخریب در بین اهالی فرهنگ و رسانه باشیم.
وی، امام، انقلاب اسلامی، مقام رهبری، جنگ و شهدا را خط قرمزهای همیشگی مطبوعات و رسانه‌ها دانست و افزود: به غیر از این موارد که زیر سوال بردن آن‌ها را غیرقابل تحمل می‌دانم، هیچ خط قرمز دیگری نباید باشد.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در دوره جدید مدیریت استان، وضعیت مطبوعات بهتر از گذشته خواهد شد، گفت: ما به تمام اهالی رسانه و مطبوعات به یک چشم نگاه می‌کنیم و بدون توجه به گذشته، آن‌ها را کسانی می‌دانیم که در راه اعتلای استان قدم برمی‌دارند.
وی با تاکید بر ایجاد یک تشکل فراگیر که دربرگیرنده همه اهالی مطبوعات و رسانه‌های استان باشد، افزود: برخورد غیراصولی و غیرحرفه‌ای با رسانه‌ها، از طرف ما مورد انتظار نخواهد بود و مشاور حقوقی استانداری موظف است از مطبوعات و رسانه‌های استان در مقابل شکایات دفاع کند به شرطی که عملکرد رسانه‌ها هم قابل دفاع و در چارچوب خط قرمزهای ذکر شده باشد.
جبارزاده در ادامه با اشاره به درخواست اهالی رسانه در خصوص دقت در انتخاب مدیران فرهنگی استان، خاطرنشان کرد: صبغه فرهنگی آذربایجان شرقی و تبریز نسبت به سایر نقاط کشور برجسته‌تر است و طبیعتا شرایط احراز مدیریت‌های فرهنگی این استان هم باید متفاوت از سایرین باشد.
وی با بیان اینکه البته بنای ما در تغییر افراد، تخریب نیست و در تغییرات مدیریتی، عزت و احترام افراد را حفظ خواهیم کرد، افزود: هدف از تغییرات مدیریتی باید تبدیل به احسن باشد و اگر این مقصود برآورده نشود دست به تغییر نخواهیم زد، ضمن اینکه در تغییرات، به عجله اعتقاد ندارم چرا که عدم تعجیل، یکی از نشانه‌های تدبیر است.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه روابط عمومی استانداری و انتظارات ویژه خود از این اداره، گفت: روابط عمومی استانداری، ستاد هدایت و ساماندهی روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی است و حتما باید یک بازنگری و نوسازی در ماموریت حوزه روابط عمومی انجام شود تا بتواند جوابگوی خواسته‌های ما در عرصه فرهنگی و رسانه‌ای باشد.
وی همچنین نگاه خود به صدا و سیمای استان را کاملا مثبت اعلام کرد و در عین حال گفت: صدا و سیما باید مطابق با خواست مردم حرکت کند و در برنامه‌های خود، بهبود جذب مخاطبان را مد نظر قرار دهد.
جبارزاده بر تداوم اطلاع‌رسانی از وضعیت مناطق زلزله‌زده استان نیز تاکید کرد و گفت: خبرنگاران و رسانه‌ها می‌توانند و باید بهترین یار و همراه مردم در این مناطق باشند و معتقدم که اگر خبررسانی در این خصوص ادامه پیدا می‌کرد امروز شاهد حل تمام مشکلات بودیم.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تاکید بر اعتماد متقابل بین مدیران و اصحاب رسانه، خاطرنشان کرد: اگرچه نقد، تلخ است، اما من مطبوعات ناقد را به مطبوعات مادح ترجیح می‌دهم، البته نقد هم باید منصفانه باشد و بنای ما هم این است که به نقد‌ها، پاسخ منطقی بدهیم.
وی تصریح کرد: از مطبوعات انتظار دارم عملکرد مسؤولان استان را به دقت رصد کنند و ضمن نقد عملکرد آن‌ها، ارزش‌ها را به جای انسان‌ها مدح کنند، چرا که مدح ارزش‌ها، موجب ترویج آن‌ها می‌شود.
جبارزاده با بیان اینکه تحقق شعار‌ها و وعده‌های دولت را وظیفه خود می‌دانم، افزود: ایجاد فرهنگستان زبان آذری یکی از این وعده‌ها بود که امید زیادی به آن دارم و از اصحاب رسانه در مورد نحوه ایجاد، فعالیت و رسالت‌های آن انتظار کمک و همکاری دارم.
وی با اشاره به پیشنهاد برخی از مدیران مطبوعات استان، به ضرورت چاپ و انتشار یک روزنامه سراسری در تبریز، تاکید کرد: تحقق این موضوع باعثخوشحالی است و حتما ما هم در مورد آن کمک می‌کنیم، اما قبل از انتشار روزنامه سراسری، باید تولید محتوا و افزایش کیفیت مطبوعات استانی مورد توجه قرار گیرد.
در این دیدار که معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، اعضای هیأت مدیره خانه مطبوعات، هیأت مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان و انجمن صنفی مدیران مسؤول استان و رییس سازمان بسیج رسانه استانحضور داشتند، به ترتیب محمدرضا اکبری، سید رضا علوی، وحید زینالی، مختار خوش‌پیمان، مهدی صادقی موحد، عارف گوزلی، محمدحسن زهتاب، سخاوت خیرخواه، امیر کریم‌زاد شریفی، مهرداد خوشکار مقدم، علی عباسی و محمدرضا ربانی نقطه‌نظرات خود را در خصوص مسایل مختلف حوزه مطبوعات و رسانه استان بیان کردند که لزوم توجه مدیران استان به جایگاه رسانه و نقش مطبوعات در بهبود عملکرد دستگاه‌های اجراییt لزوم سعه صدر مسؤولان در مقابل انتقاد رسانه‌ها، لزوم رعایت عدالت در کمک‌های دولتی به مطبوعات،، ضرورت حمایت از تشکل‌های غیردولتی مطبوعات و رسانه‌ها، لزوم حمایت از مراکز فرهنگی و هنری برای استمرار فعالیت آن‌ها، لزوم استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و انسجام رسانه‌ای در مقابل هجمه رسانه‌ای بیگانگانt پرهیز از نگاه کلیشه‌ای به مطبوعات و حمایت هدف‌دار از آنهاt لزوم اعتماد دوسویه بین مسؤولان و اهالی رسانه به عنوان نمایندگان دولت و افکار عمومی، لزوم نگاه تخصصی به مسایل و مشکلات اهالی رسانه و مطبوعاتt پرهیز از تعارف و لزوم نگاه جدی به موضوع نقد در رسانه‌ها، لزوم تعریف استراتژی منسجم برای رسانه‌های استان از مهم‌ترین مطالب مطرح شده آن بود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز