با حمایت دولت؛
کشت زعفران در بناب توسعه مییابد
پسروی آب دریاچه ارومیه و تقلیل منابع آبهای زیرزمینی، شور شدن آب چاههای منطقه و خشکسالیهای چندین سال گذشته جایگزینی محصولات کم توقع به آب را به جای محصولات با نیاز آبی بیشتر جهت استفاده بهینه از منابع آب موجود ملزم مینماید.
ایلنا: مدیر جهادکشاورزی شهرستان بناب این شهرستان را مستعد برای کشت زعفران خواند.
به گزارش خبرنگار ایلنا جعفر صادقی در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: شهرستان بناب به علت دارا بودن موقعیت ویژه از نظر آب وهوایی و حاصلخیزی خاک وکشاورزان باتجربه یکی از قطبهای اقتصادی و کشاورزی در استان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه پسروی آب دریاچه ارومیه و تقلیل منابع آبهای زیرزمینی، شور شدن آب چاههای منطقه و خشکسالیهای چندین سال گذشته جایگزینی محصولات کم توقع به آب را به جای محصولات با نیاز آبی بیشتر جهت استفاده بهینه از منابع آب موجود ملزم مینماید افزود: در این راستا توسعه کشت زعفران در اراضی مستعد به جای محصولات پرتوقع به آب در برنامه مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان بوده و کشت این محصول در چندین نقطه به صورت الگویی انجام یافته است.
صادقی با بیان اینکه پیش بینی میشود در سالجاری از یک مزرعه ۵ ساله(یک هکتاری) پنج کیلوگرم محصول مرغوب زعفران استحصال شود ادامه داد: بررسیهای انجام یافته در ۵ سال اخیر نشان میدهد که زراعت زعفران با شرایط آب و هوایی در این منطقه سازگار بوده و عملکرد مطلوبی دارد.
وی افزود: در صورت تامین بنه پیاز وحمایتهای دولت، سطح زیر کشت این محصول قابل افزایش بوده و میتواند در سالهای آتی سطح قابل توجهی از اراضی زراعی منطقه به کشت زعفران اختصاص یابد.