همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی؛
کتابخانه مشارکتی مهد قرآن آذربایجان شرقی به عنوان کتابخانه نمونه کشوری معرفی میشود
رییس جمهور از مدیریت مهد قرآن استان آذربایجان شرقی تقدیر خواهد کرد / این مؤسسه بر اساس رهنمودهای رهبر انقلاب و با بهرهگیری از دو دهه تجربه آموزش، طرح جامع آموزش قرآن را تدوین و علاقهمندان بالای ۷ سال را تحت پوشش قرار میدهد.
ایلنا: کتابخانه مشارکتی مهد قرآن آذربایجان شرقی، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی به عنوان کتابخانه نمونه کشوری انتخاب شد و رییس جمهوری، طی مراسمی از مدیریت مهد قرآن استان تقدیر میکند.
به گزارش ایلنا، طی مراسمی که به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی، فردا چهارشنبه ۲۹ آبان ماه در تهران برگزار میشود، دکتر روحانی، از برگزیدگان کشوری فعال در زمینه کتاب تقدیر خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، به دلیل فعالیتهای چشمگیر و منظم کتابخانه عمومی - مشارکتی مهد قرآن و مدیر مسئول آن، این مجموعه به عنوان کتابخانه نمونه استانی و همچنین مدیر مسئول کتابخانه به عنوان مسئول نمونه استانی در سال ۱۳۹۲ انتخاب و به مرحله کشوری راه یافت. این کتابخانه در بین تمامی کتابخانههای عمومی - مشارکتی کشور، عنوان برتر را کسب کرد و مدیر موسسه، از دست رییس جمهور، لوح تقدیر و هدیه خود را دریافت خواهد کرد.
کتابخانه مهد قرآن استان جهت برآورد سازی نیازهای اطلاعاتی عموم پژوهشگران در سال ۱۳۸۰ تاسیس گردید و با گذشت زمان و به صورت یک هدف از اهداف کلی موسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان شرقی، با زمینه شناسایی و جمع آوری تمامی منابع قرآنی، طبقه بندی و تفکیک موضوعی آنها و نیز خدمات رسانی به محققان و پژوهشگران قرآنی بالاخص مربیان، حافظان، اساتید، دانشجویان و عموم مردم انجام یافت.
کتابخانه مهد قرآن استان سال ۹۱ با تحولی ویژه و استثنایی مواجه شد که محصول این پیشرفت، منجر به، به روز رسانی و همسان سازی با کتابخانههای عمومی مشارکتی نهادهای کتابخانههای کشوری قرار گرفت. در مورخه تیرماه۹۱ مجوز موقت فعالیت کتابخانه عمومی - مشارکتی مهد قرآن آذربایجان شرقی پس از بررسی مدارک ارسالی، تایید، درجه بندی و به فهرست کتابخانههای جدید التاسیس نهادی و مشارکتی کتابخانههای عمومی کشور اضافه شد. و به صورت رسمی شروع به فعالیت نمود.
گفتنی است، موسسه مهد قرآن استان تاکنون چهار بار عنوانهای مختلف برتر کشوری را کسب کرده و توسط روسای جمهوری با سلایق مختلف، از عملکرد آن در طول بیست سال فعالیت مهد قرآن تجلیل شده است.
این مؤسسه بر اساس رهنمودهای رهبر انقلاب و با بهرهگیری از دو دهه تجربه آموزش، طرح جامع آموزش قرآن را تدوین و علاقهمندان بالای ۷ سال را تحت پوشش قرار میدهد. سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در تبریز و شهرستانها در کلاسهای مهد قرآن شرکت دارند. تربیت بیش از ۵ هزار مربی طی برگزاری ۶۰ دوره تربیت معلم قرآن در دو دهه نیز از دیگر دستاوردهای موسسه است.
از سوی دیگر، مهد قرآنکه از سال ۷۲ فعالیت خود را در حوزه آموزش قرآن آغاز کرد، پس از گذشت ۸ سال از تاسیس، با درخواست و اعلام نیاز بسیاری از اولیایی که نگران تربیت اصولی فرزندان خود بودند، در حوزه مسایل آموزشی و تربیتی، در قالب مدارس صدرا وارد عرصه تعلیم و تربیت شد که ۱۰ مرکز پیش دبستانی و ۷ مدرسه ابتدایی و راهنمایی دخترانه و پسرانه با محوریت تربیت دینی و اعتقادی فرزندان در مناطق مختلف تبریز دستاورد این حرکت عظیم بود.
محتوای درسی مراکز پیش دبستانی، حاصل تحقیقات و مطالعات مربیان و محققان در قالب ۱۸ عنوان کتاب، در تیراژ بیش از ۲۰۰ هزار جلد است که توسط انتشارات مؤسسه منتشر شد.
و اکنون نیز علاوه بر ۲۰ مرکز فعال در سطح شهر تبریز، بیش از ۲۵ شعبه نیز در شهرستانهای استان آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی مشغول ترویج و نشر فرهنگ قرآن و عترت میباشند.