مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی:
کارخانه بازیافت مرند میتواند پسماندهای شهرستانهای جلفا و شبستر را نیز بازیافت نماید

نزدیک به ۵۰درصد از زبالههای شهری دراستان با امکانات و دستگاههای بازیافت موجود قابل تفکیک و بازیافت بوده و میتواند در بازگشت منابع اولیه، به چرخ تولید نقش بسزایی ایفاء کند.
ایلنا: مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: کارخانه بازیافت مرند میتواند پسماندهای شهرستانهای جلفا و شبستر را نیز بازیافت نماید.
به گزارش خبرنگار ایلنا بیوک رئیسی که از نحوه مدیریت پسماندهای شهری شهرستان مرند و نظارت بر عملکرد جایگاه پسماند و کارخانه بازیافت این شهرستان بازدید میکرد، افزود: نزدیک به ۵۰درصد از زبالههای شهری دراستان با امکانات و دستگاههای بازیافت موجود قابل تفکیک و بازیافت بوده ومی تواند در بازگشت منابع اولیه، به چرخ تولید نقش بسزایی ایفاء کند.
وی با اشاره به تولید روزانه بیش از ۲هزار تن زباله در استان و ارزش بسیار بالای پسماندهای فلزی، پلاستیکی، شیشه و پلی مر تصریح کرد: در صورت همکاری مردم و خانوادهها در تفکیک از مبداء زبالهها، علاوه بر حفاظت از محیط زیست و افزایش ضریب بهداشتی محصولات بازیافتی، درصد بیشتری از پسماندها بازیافت خواهد شد.
دبیرکارگروه مدیریت پسماندهای استان ظرفیت کارخانه بازیافت شهرستان مرند را برای قبول ۲۰۰ تن پسماند شهرستانها ی مرند، جلفا و شبستر مناسب و کافی دانست و گفت؛ شهرداران شهرهای همجوار میتوانند با هماهنگی و مکانیابی مناسب جایگاه پسماند و کارخانجات بازیافت، سرمایه گذاران را به ایجاد جایگاههای مشترک ترغیب یا اقدام به سرمایه گذاری مشارکتی نمایند.
وی پایان برنامه پنجم را انقضاء مهلت شهرداران برای مدیریت اصولی پسماند خواند و از اعضاء شورای اسلامی شهرستانها خواست توجه به موضوع مدیریت پسماند و تخصیص اعتبار به آن را در اولویت بودجه گذاری شورا، مدنظر قرار دهند.