خبرگزاری کار ایران

بخشدار مرکزی شهرستان ویژه مرند:

تعاونی‌های دانش بنیان به توسعه پایدار مناطق روستایی مرند کمک می کند

تعاونی‌های دانش بنیان به توسعه پایدار مناطق روستایی مرند کمک می کند
کد خبر : ۱۱۹۱۰۴

استفاده بهینه از مجموعه منابع آبی وخاکی ونیروی انسانی کارآمد در کنار برنامه ریزی‌ کار‌شناسی متناسب باشرایط بومی منطقه، شرایط مناسبی را برای انجام تحولات اقتصادی، معیشتی، اجتماعی و عمرانی مناطق روستایی می‌تواند ترسیم و ایجاد نماید.

ایلنا: بخشدار مرکزی شهرستان ویژه مرند گفت: حمایت از فارغ التحصیلان دانشگاهی رشته‌های مختلف زراعی، دام و طیور، باغی وعمران روستایی، با تشکیل تعاونی‌های دانش بنیان و تولید محوراز ضروریات مهم توسعه پایدار حوزه‌های روستایی این شهرستان به شمار می‌آید.
به گزارش ایلنا، علی کوه‌کمری افزود: باید به شیوه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شود تا مناطق روستایی بتوانند بخوبی نقش حساس و مهم خود در شکوفاسازی فرصت‌های تولید و سرمایه آوری در قالب اقتصاد ملی کشور را به خوبی ایفاء کنند.
وی با تاکید به ضرورت توانمندسازی اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران مناطق روستایی با استفاده از راهکارهای مناسب آموزشی و علمی، این امر را گامی محکم در مسیر تسریع روند توسعه همه جانبه و پایدار مناطق روستایی این شهرستان ذکر کرد.
بخشدار مرکزی شهرستان ویژه مرند افزود: استفاده بهینه از مجموعه منابع آبی و خاکی و نیروی انسانی کارآمد در کنار برنامه ریزی‌ کار‌شناسی متناسب با شرایط بومی منطقه، شرایط مناسبی را برای انجام تحولات اقتصادی، معیشتی، اجتماعی و عمرانی مناطق روستایی می‌تواند ترسیم و ایجاد نماید.
کوه‌کمری افزود: درحال حاضر، بیش از ۷۸ هزار نفر جمعیت در مناطق روستایی بخش مرکزی شهرستان مرند ساکن بوده و باید برنامه‌ریزی توسعه بصورتی انجام پذیرد که بیشترین استفاده و بهره‌وری از منابع مستعد انسانی و سرمایه‌ای مناطق روستایی متصور و محقق شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز