صادرات سیب روستای «قره کلک» هشترود به کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس
مشکل اصلی تولید این محصول، عدم خرید آن به قیمت واقعی توسط خریداران دیگر شهرستانهای همجوار مانند مراغه و بناب بوده و تلاش بر این است با فعال سازی تعاونی تولید کنندگان، حمایت مستقیم از باغداران تولید کننده این محصول مرغوب صورت عملی به خود بگیرد.
ایلنا: مدیر جهادکشاورزی هشترود گفت: سیب تولیدی در روستای قره کلک از توابع این شهرستان، به لحاظ قرارگیری باغات این محصول در منطقه کوهستانی سهند، از کیفیت و ماندگاری بالایی برخوردار و خریداران عمده در اغلب موارد، این محصول را به کشورهای همسایه استان و حاشیه خلیج فارس صادر مینمایند.
به گزارش خبرنگار ایلنا اسماعیل کریمی اصل گفت: سیب درختی محصولی است که در این روستا، به دلیل دارا بودن منابع آبی کافی و همچنین آب و هوای مساعد، جایگاه ویژهای را در بین ساکنین باز نموده و با افزایش تعامل کارشناسان این مدیریت با تولید کنندگان محصولات باغی، میرود تا به یکی از اصلیترین منابع درآمد اهالی تبدیل شود.
وی افزود: مشکل اصلی تولید این محصول، عدم خرید آن به قیمت واقعی توسط خریداران دیگر شهرستانهای همجوار مانند مراغه و بناب بوده و تلاش بر این است با فعال سازی تعاونی تولید کنندگان، حمایت مستقیم از باغداران تولید کننده این محصول مرغوب صورت عملی به خود بگیرد.
کریمی اصل تاکید کرد: سیب تولیدی روستای قره کلک، به دلیل مرغوبیت بالا ظرفیت زیادی برای عرضه در بازار داشته و بازار مصرف از عرضه آن اشباع نمیشود و این نقطه قوتی بر این محصول با کیفیت بهشمار میرود.
مدیر جهادکشاورزی هشترود ادامه داد: بهرهمند نبودن از فنون جدید مراحل سه گانه کاشت داشت و برداشت محصول، عدم استفاده از همه ظرفیتهای تولید این محصول در روستا را سبب و این مدیریت درتلاش است با افزایش سطح آموزشهای ترویجی به این نقیصه غالب آید.