خبرگزاری کار ایران

علیرضا منادی عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی:

برای رشد درآمد سرانه باید حداقل تولیدات نفت کشور دو برابر شود

برای رشد درآمد سرانه باید حداقل تولیدات نفت کشور دو برابر شود
کد خبر : ۱۱۰۵۹۴

اینکه گفته می‌شود نفت متعلق به نسل‌های آینده است باید اذعان داشت که با پیشرفت کنونی علم شاید در سال‌های بعد نظیر بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای دیگر استفاده از نفت در جهان مطرح نباشد.

ایلنا: عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: برای ترقی درآمد سرانه باید حداقل تولیدات نفت کشور از سه میلیون بشکه درروز به ۶ میلیون بشکه در روز برسد.
به گزارش خبرنگار ایلنا علیرضا منادی که در مراسم گرامیداشت روز دامپزشک در اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی سخن می‌گفت با اشاره به ذخایر نفتی کافی در کشور که قدرت تأمین چندین دهه را دارد افزود: در مقابل اینکه گفته می‌شود نفت متعلق به نسل‌های آینده است باید اذعان داشت که با پیشرفت کنونی علم شاید در سال‌های بعد نظیر بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای دیگر استفاده از نفت در جهان مطرح نباشد.
وی گفت: طرحی در مجلس در دست بررسی است تا میزان تولید نفت کشور ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کند و یکی از راهکارهای اساسی برای بهبود شرایط اقتصادی کشور عملی شود.
منادی به افزایش سطح رفاه در برخی کشورهای همسایه در سایه افزایش تولید نفت و گاز اشاره کرد و گفت: توسعه فعالیت‌های صورت گرفته در این عرصه در کشورهایی از جمله ترکمنستان که همراه با رفاه بوده ایجاب می‌کند که ما با دقت نظر بیشتری در این عرصه وارد شویم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی به وضعیت بودجه سال‌جاری و کسری آن اشاره کرد و گفت: به اعتقاد دولت فعلی ۶۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان در بودجه‌ای که دولت قبلی ارایه کرده به اصطلاح آب قاطی شده و جز آش نخورده و دهن سوخته چیزی نیست هرچند تمام این رقم هم درست نباشد باید نصف آن را در نظر بگیریم.
وی با اشاره به شعارهای هر ۶ کاندیدای ریاست جمهوری در حوزه اقتصاد گفت: این حرف‌ها تحت شرایطی قابل قبول بود و وقوع اتفاقات مهم دیگری لازمه آن به شمار می‌رفت تا آن حماسه اقتصادی به وقوع پیوندد.
منادی این کسری بودجه را منشا تورم در جامعه دانست و افزود: وقتی پول ثابت است چه کار باید کرد حتی ۱۰۰ تا هاشمی را هم داشته باشیم کاری از پیش نمی‌رود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در این عرصه برخی اقدامات خوب انجام شده است گفت: سفر رییس جمهوری به آمریکا گرچه برخی حاشیه‌ها را داشت ولی با دستاوردهای خوبی همراه بود و البته نباید عجله داشته باشیم چرا که دیپلماسی زمان می‌برد.
وی گفت: با توجه به حرف‌هایی که زده می‌شود ما موضع داریم آمریکا به ما خیلی ظلم کرده نلسون ماندلا «ببخشید و فراموش نکرد» را گفت ولی ما نه فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم و نرمش قهرمانانه‌ای را که رهبری عنوان کرده‌اند برای آنکه کشور در مسیر توسعه است مدنظر داریم.
منادی یکی دیگر از راهکارهای کمک به اقتصاد کشور را بحثعملیاتی کردن طرح‌های جدید در بحثهدفمندی یارانه‌ها را عنوان کرد و گفت: دولت قبلی شجاعتی را در اجرای هدفمندی یارانه‌ها به خرج داد ولی این شجاعت غیرمنطقی بود تا بدانجا که اواخر کار قصد پرداخت ۲۱۰ هزار تومان را برای هر نفر داشت.
وی با اشاره به تفاوت چشمگیر درآمد ناشی از هدفمند کردن یارانه‌ها و پرداختی به مردم افزود: این تفاوت باعثشد که این رقم کلان از محل‌های دیگری برداشت شود که من هم به آن اعتراض داشتم.
منادی خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل از سه سال قبل پیگیر طرحی بودیم که بر اساس آن سه دهک ثروتمند جامعه دیگر یارانه دریافت نکند در این صورت ضمن تأمین هزینه‌های لازم می‌توانیم کارهای زیربنایی دیگری مانند گسترش ارایه خدمات بهداشتی در سطح جامعه را عملی سازیم.
عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی به وجود بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام دولت قبلی اشاره کرد و گفت: دولت قبلی با تصویب و کلنگ زنی طرحهای بیشمارو بدون برنامه برای مردم ایجاد حق کرده است لازم است بگویم در شش ماهه اول سالجاری چیزی حدود ۴ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های نیمه تمام پرداخت شده و اگر هم خوشبینانه نگاه کنیم تا پایان سال ۱۰ هزار میلیارد تومان پرداخت می‌شود و در واقع برای اتمام این پروژه‌ها ۴۰ سال زمان نیاز داریم که در این مدت خود پروژه مستهلک خواهد شد.
وی افزود: در این زمینه پیشنهاد داریم تا دولت پروژه‌هایی را که تا ۴۰ درصد پیشرفت دارند به افرادکارآفرین واگذار نماید که پروژه را خاتمه داده و بدون تغییر کاربری از آن بهره برداری کند و پس از بهره برداری مابقی اعتبار صرف شده ۴۰درصدی را بازپرداخت نماید و دولت هم به این ترتیب از مشکلات اجرایی پروژه خلاص شود.
منادی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه رشته دامپزشکی اشاره کرد و گفت: در بحثسلامت و بهداشت جامعه دامپزشکی نقش بسیار مهمی را دارد و بسیاری از موفقیت‌های علم پزشکی منوط به تلاش سربازان گمنام دامپزشکی است.
وی گفت: متاسفانه جایگاه دامپزشکی به خوبی شناخته نشده تا بدانجا که حتی عده‌ای کوته فکر در دولت قبلی می‌خواستند سازمان دامپزشکی به یک اداره کوچک تابعه تبدیل کنند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: در برخی بیماری‌ها اگر دامپزشکی در مقابله با آن کوتاهی کند با ابتلای انسان به این بیماری ۱۰ وزیر بهداشت و وزارتخانه قابل به درمان آن نخواهند بود.
منادی به اهمیت تولید غذای سالم اشاره کرد و گفت: اکنون هر برند مهم غذایی در جهان در اختیار صهیونیست‌ها قرار دارد و ما برای آنکه بتوانیم در این عرصه به خوبی وارد شده و نیاز جامعه را رفع کنیم باید به دامپزشکی ارج نهیم.
وی بر معرفی هر چه بیشتر رشته دامپزشکی و تبیین نقش آن در جامعه تأکید کرد و گفت: باید با تشکیل تشکل‌های غیردولتی دامپزشکی برای این مهم اقدام کرده و با تجلیل و بهره گیری از پیشکسوتان این رشته جدی‌تر تلاش نماییم.
گرامیداشت ۱۴مهر روز دامپزشک با عنوان دامپزشکی و حماسه اقتصادی در اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی برگزار شد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز