خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران مطرح کرد:

ایجاد خوشه‌های صنفی برای اصناف

با یکپارچه شدن سیاستگذاری‌ها در حوزه تولید و تجارت و تشکیل زنجیره تأمین تا توزیع، نوعی هم‌افزایی و تعالی متقابل بین صنوف تولیدی و توزیعی با یکدیگر و بین صنف و صنعت ایجاد می شود که این هم‌افزایی در نهایت با به‌وجود آوردن یک بازار پایدار و مطمئن، تأمین حقوق مصرف‌کننده را در پی دارد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به اینکه بیش از ۱۷ درصد از کل تولید ناخالص داخلی(GDP) را  اصناف در برمی گیرد، از ایجاد خوشه‏های صنفی با هدف تضمین بازار فروش محصولات  اصناف خبرداد.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی وبین الملل سازمان، فخراله مولایی با بیان اینکه اصناف با ۲میلیون واحد صنفی و بیش از ۶ میلیون نفر جمعیت شاغل، بزرگترین تشکل اقتصادی در کشور محسوب می شود، بیان کرد: با استقرارصنوف تولیدی در شهرکهای صنعتی، واحدهای صنفی از منابع طرح نوسازی صنایع و کمکهای فنی و اعتباری  بهره مند خواهند شد.

مدیر عامل سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران در ادامه معافیت از قوانین شهرداری،کمک به مشکلات محیط زیست اصناف آلاینده وهمچنین ارتقا صنوف به صنعت را از دیگر مزایای استقرار صنوف تولیدی در شهرکها ونواحی صنعتی کشور برشمرد و گفت: به‌رغم تمام حمایتهایی که دولت از فعالان صنفی داشته، تاکنون زمینه مساعدی برای فعال کردن تمامی ظرفیتهای تولیدی و توزیعی حوزه اصناف به وجود نیامده  که این موضوع به نوعی ناشی از پراکندگی در حوزه اصناف است.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت ادامه داد: اما با تشکیل وزارتخانه جدید می‌توان از ظرفیتهای بخش صنعت بویژه سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران، نه تنها برای رشد و تقویت صنوف تولیدی استفاده کرد، بلکه با تقویت این واحدها، نقش صنوف تولیدی در چرخه تولید کشور را بهبود بخشید.

 مولایی معتقد است: با یکپارچه شدن سیاستگذاری‌ها در حوزه تولید و تجارت و تشکیل  زنجیره تأمین تا توزیع، نوعی هم‌افزایی و تعالی متقابل بین صنوف تولیدی و توزیعی با یکدیگر و بین صنف و صنعت ایجاد می شود که این هم‌افزایی در نهایت با به‌وجود آوردن یک بازار پایدار و مطمئن، تأمین حقوق مصرف‌کننده را در پی دارد.

مولایی با اشاره به اینکه تجمیع صنوف تولیدی در قالب شهرکهای صنعتی بزرگترین مشکل در زمینه آمارواحدهای صنفی و به تبع آن برنامه ریزی در جهت توسعه و اتصال به اقتصاد جهانی را بر طرف می‏کند، گفت: طرح ساماندهی، ایجاد، تاسیس و راه اندازی شهرکهای صنفی و انتقال صنوف تولیدی به داخل شهرکهای صنعتی و همچنین اختصاص زون‏های خاص به صنوف تولیدی در حال بررسی است تا از بین گزینه های متعدد بهترین راهکار برای استقرار صنوف  تولیدی در شهرکهای صنعتی  انتخاب شود. 

ارسال نظر
پیشنهاد امروز