خبرگزاری کار ایران

پیراشکی کلم و هویج ویژه گیاهخواران

پیراشکی کلم و هویج ویژه گیاهخواران
کد خبر : ۸۹۸۵۰۰

در گزارش زیر طرز تهیه یک غذای خوشمزه و سبک برای گیاهخواران را آماده کرده ایم.

به گزارش ایلنا، پیراشکی یکی از خوشمزه‌ترین پیش غذا‌ها است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما هم جزو دسته گیاهخواران و علااقه‌مند به پیراشکی هستید نگران نباشید، در این مقاله طرز تهیه پیراشکی مخصوص گیاهخواران را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

مخمر: ۱ قاشق غذاخوری سر پر

آب گرم: ۱ فنجان

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

روغن: ۳ قاشق غذاخوری

ماست: ۱ فنجان

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: ۴ فنجان

مواد لازم برای تهیه مایع درون پیراشکی

پیاز قرمز متوسط: ۱ عدد

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

کلم سفید خرد شده: ۱ فنجان

کلم قرمز خرد شده: ۱ فنجان

هویج رنده شده: ۱ فنجان

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون، نمک و فلفل: مقداری

طرز تهیه:

مرحله اول

آب ۱۰۰ درجه و شکر را خوب مخلوط کرده و مخمر را اضافه کنید. این مخلوط را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

مرحله دوم

نمک، روغن، ماست و تخم مرغ را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید.

مرحله سوم تهیه

آرد را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر کاملا یک دست شود. خمیر را برای یک ساعت استراحت داده و در این فاصله مواد داخلی پیراشکی را درست کنید.

مرحله چهارم

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. نمک و ادویه را اضافه کرده و تفت دهید. کلم و هویج را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

مرحله پنجم

بعد از خاموش کردن شعله گاز آبلیمو را اضافه کند.

مرحله ششم

خمیر را به اندازه پرتقال بردارید و کف دست تان باز کنید. از مخلوط درست کرده درون آن ریخته و خمیر را ببندید. پیراشکی‌ها را در آرد غلطانده و درون روغن سرخ کنید.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز