خبرگزاری کار ایران

نهاوندیان:

ویژگی جایزه ادب و هدایت به میدان آمدن فعالان اقتصادی بود

ویژگی جایزه ادب و هدایت به میدان آمدن فعالان اقتصادی بود
کد خبر : ۴۷۵۴۰

محمد نهاوندیان گفت: جایزه ادب و هدایت طراحی هنرمندان مسئول در ارائه آثاری که جنبه‌های شخصیتی و مکتب امام هادی (ع) را بیان کند، بود و ویژگی این جایزه به میدان آمدن فعالان اقتصادی و احیای سنت پشتیبانی بخش اقتصادی از حرکت‌های فرهنگی بود.

ایلنا: نشست خبری جایزه ادب و هدایت امروز شنبه ۲۸ بهمن ماه در اتاق بازرگانی ادب و هدایت با حضور محمد نهاوندیان رییس اتاق بازرگانی، محمد سرشار رییس حوزه هنری تهران، عباس محمدی دبیر علمی جشنواره و خام نوی مدیر عامل جامعه نیکوکاری ابرار برگزار شد.
به گزارش ایلنا به نقل از حوزه هنری، نهاوندیان گفت: بهانه آغاز جایزه ادب و هدایت اتفاقی بود که احساسات علاقمندان به مکتب عقل و عدل را آزرد، اثری منتشر شده در سطح وسیع که در آن اهانت نسبت به‌شان و شخصیت امام هادی (ع) صورت گرفت.
وی ادامه داد: نتیجه نهایی چنین اهانت‌هایی تابع چگونه دنبال کردن آن اتفاق است و یک حادثه نا‌مطلوب با برخوردی مناسب می‌تواند به یک نتیجه درخشان تبدیل می‌شود. با تحلیل و واکنش نسبت به اساعه ادب صورت گرفته به امام هادی (ع)، می‌توان نتیجه مبارک و مطلوبی کسب کرد و ما خواستار ارائه درستی برای این چالش و کسب فرصت بودیم، بنابراین تعدادی از دوستان به فکر افتادند پاسخی فرهنگی به یک اثر فرهنگی تولید شده داده شود.
رییس اتاق بازرگانی با بیان اینکه نباید وجود امام هادی (ع) شائبه ضدیت با آزادی را متصور کند، افزود: امام هادی یکی از غنی‌ترین بیانات را درباره اختیارمندی انسان دارد و در فرازهای بسیار عمیق امام ذکر این مطلب آمده است و جای افسوس داشت اگر در تصویر سازی برای امام طرفدار آزادی، از روش‌هایی که تهدید در آزادی تلقی شود، استفاده می‌شد.
نهاوندیان در خصوص جایزه ادب و هدایت گفت: جایزه ادب و هدایت طراحی هنرمندان مسئول در ارائه آثاری که جنبه‌های شخصیتی و مکتب امام هادی (ع) را بیان کند، بود و ویژگی اینجایزه به میدان آمدن فعالان اقتصادی و احیای سنت پشتیبانی بخش اقتصادی از حرکت‌های فرهنگی بود. این مقام مسئول فرهنگ را متعلق به مردم دانست و خاطر نشان کرد: در اقتصاد مردمی، افراد هستند که از حرکت‌ها و پروژه‌های فرهنگی پشتیبانی مالی می‌کنند و جایزه ادب و هدایت به ابتکار فعالان اقتصادی از بخش مردمی اقتصاد برگزار شد.
وی با تشکر از حوزه هنری تهران که جنبه محتوایی جایزه ادب و هدایت را به عهده داشت و هنرمندانی که تولید اندیشه و ارائه اثر داشتند، اضافه کرد: امیدوارم در مراسم اختتامیه اینجایزه، توفیق هم اندیشی صورت گرفته و شاهد یکی از جلوه‌های همکاری صمیمانه بخش فرهنگ با اقتصاد باشیم.
نهاوندیان در خصوص جامعه نیکوکاری ابرار گفت: در سالهای اخیر یکی از حرکت‌های نوینی که در اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی شکل گرفت، تاسیس جامعه نیکوکاری ابرار بود. نمادی شکل گرفته بر این مفهوم که فعالان اقتصادی در کنار انجام کارهای خود، فعالیت‌های فرهنگی را جدی گرفته و اتاق بازرگانی جامعه نیکوکاری ابرار را که وظیفه هم افزایی کارهای خیر فعالان اقتصادی را به عهده دارد، به عنوان یک تشکل تاسیس کرد.
وی در در تشریح فعالیت‌های جامعه نیکوکاری ابرار افزود: این تشکل در تعریفی که از مفهوم نیکوکاری برای خود دارد، خود را محدود به احسان‌های مادی نمی‌کند، بلکه به عمل صالح در حوزه‌های مختلف توجه دارد. پرداختن به جایزه ادب و هدایت مصداقی بر گسترش نگاه جامعه ابرار دارد و این مرکز فعالان اقتصادی را در برگزاری اینجایزه اداره و مدیریت می‌کند.

نخستین جایزه هنری «ادب و هدایت» با هدف پاسداشت و معرفی نقش و جایگاه حضرت امام هادی (ع) سه شنبه اول اسفند برگزیدگان خود را معرفی می‌کند.
شعر، ترانه، داستان کوتاه، متن ادبی، فیلمنامه و نمایشنامه بخش‌هایی هستند که از برگزیدگان آن‌ها در این جایزه قدردانی می‌شود.
آیین اختتامیه نخستین دوره جایزه هنری «ادب و هدایت» سه شنبه اول اسفند، ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه در اتاق بازرگانی ایران برگزار می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز