خبرگزاری کار ایران

سرپرست پژوهشگاه باستان‌شناسی سازمان میراث فرهنگی گفت:

همکاری علوم مختلف در مرمت و حفظ اثر باستانی یک فرصت است

همکاری علوم مختلف در مرمت و حفظ اثر باستانی یک فرصت است
کد خبر : ۴۶۳۳۲

در انجام طرح‌های کلان و تکنولوژی‌های روز مرمت آثار و همچنین بومی‌سازی پژوهش‌های فرهنگی و به روز کردن پروتکل‌های مرمتی و آمزش کار‌شناسان حوزه در مراحل خوبی قرار گرفته‌ایم.

ایلنا: سرپرست پژوهشگاه باستان‌شناسی سازمان میراث فرهنگی گفت: حضور سایر علوم و همکاری آنان می‌تواند فرصت مناسبی را برای ایجاد زمینه‌های آموزش کار‌شناسان فراهم کند که خوشبختانه برپایی همایش‌های مختلف نشان دهنده توجه به ضرورت این امر است.

به گزارش ایلنا، پریسا محمدی در دهمین همایش حفاظت و مرمت اشیای تاریخی فرهنگی و تزیینات وابسته به معماری در موزه ملی کشور گفت: این همایشبه همت پزوهشگاه و همکاری اعضا و نهادهای مختلف برپا شده است و خشحالیم که توانسته‌ایم سهم خود را ادا کنیم.

سرپرست پژوهشگاه باستان‌شناسی سازمان میراث فرهنگی کشور ادامه داد: این همایش از سال ۷۵ با هدف یادگیری دانش روز و تبادل اطلاعات و تجربیات و نیز معرفی جنبه‌های مختلف علوم و هنر، کار خود را آغاز کرده است.

وی درباره مقالات دریافتی این جشنواره خاطرنشان کرد: در این زمینه پیشرفت خوبی داشته‌ایم به طوری که در مقایسه با دروه‌های قبل شاهد حضور بیشتر اقشار درگیر علم مرمت و حفاظت از میراث فرهنگی هستیم.

محمدی تصریح کرد: در انجام طرح‌های کلان و تکنولوژی‌های روز مرمت آثار و همچنین بومی‌سازی پژوهش‌های فرهنگی و به روز کردن پروتکل‌های مرمتی و آمزش کار‌شناسان حوزه در مراحل خوبی قرار گرفته‌ایم.

سرپرست پژوهشگاه باستان‌شناسی سازمان میراث فرهنگی علم حفاظت و مرمت میراث فرهنگی را یک علم می‌ان‌رشته‌ای عنوان کرد و گفت: حضور سایر علوم و همکاری آنان می‌تواند فرصت مناسبی را برای ایجاد زمینه‌های آموزش کار‌شناسان فراهم کند که خوشبختانه برپایی همایش‌های مختلف نشان دهنده توجه به ضرورت این امر است.

وی با بیان اینکه امضای تفاهم‌نامه‌های مختلف محدود به کاغذ و امضا نیست، اظهار کرد: برگزاری این همایش‌ها نیز زمینه‌های لازم را برای ارتقا همکاری‌ها فراهم می‌کند و در نظر داریم تا علاوه برموفقیت در حفظ و مرت آثار باستانی کشور و میراث ایرانی اسلامی، در بخش فرامنطقه‌ای نیز موفق ظاهر شویم.

در ادامه این همایش شهرزاد امین شیرازی سرپرست پژوهشکده حفاظت و مرمت اثار تاریخی فرهنگی گفت: ورود به دهمین دوره همایش نشان می‌دهد که اعضای پژوهشکده و دست‌اندرکاران ایه همایش به یک پختگی و بلوغ رسیده‌اند و امیدواریم با ارائه درست تجربیات شاهد اقدامات خوبی باشیم.

وی به دریافت ۱۰۰ مقاله در مدت زمان ۲ ماهه اشاره کرد و گفت: از میان تمامی مقالات ۲۰ مقاله بر‌تر جهت ایراد سخن انتخاب شدند و ۲۰ مقاله به صورت پوس‌تر ارائه می‌شوند و ۴۲ مقال نیز برای چاپ انخاب شده‌اند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز