تشریح مشکلات آموزشی-صنفی دانشگاه امیرکبیر؛
عدم نظارت و ارزیابی علمی اساتید/ امکانات خوابگاهی فرسوده است

یک فعال دانشجویی دانشگاه امیرکبیر ضمن تشریح مشکلات آموزشی-صنفی دانشگاه امیرکبیر، از فرسوده بودن سایتهای کامپیوتری، امکانات خوابگاهی و همچنین نبود پروژکتور و کامپیوتر در برخی کلاسهای دانشگاه گفت.
محمد مهدی دلاور فعال دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره مطالبات صنفی و آموزشی دانشجویان این دانشگاه گفت: به علت تعداد زیاد دانشجویان دانشگاه در بحث امکانات رفاهی با مشکل مواجه هستیم. به طور مثال سرویسهای بهداشتی و حمامها تعدادشان نسبت به جمعیت دانشجو خیلی کم است.
وی با اشاره به اینکه در وسایل سرمایشی- گرمایشی در خوابگاهها بعضا دچار مشکل هستیم، زیرا خیلی قدیمی و فرسوده هستند، افزود: از سوی دیگر یخچالها و گازها قدیمی و فرسوده شدهاند و یکی در میان کار میکنند.
دلاور ادامه داد: در سلف دانشگاه کیفیت غذاها خوب نیست؛ البته مسئولان در حال رسیدگی هستند، اما هنوز کیفیتش قابل قبول نیست و خیلی از دانشجویان راضی نیستند و حتی رغبت به خوردن آن نمی کنند.
این فعال دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه تراکم جمعیت در دانشگاه گفت: اتاق هایی با مساحت کم با تعداد نفرات زیاد داریم، به طوری که در یک اتاق 12 متری 4 نفر اسکان داده میشوند. یعنی هر نفر بین 3 تا 5 متر مربع مساحت برایش لحاظ میشود.
دلاور به مشکلات موجود در زمینه امکانات سمعی-بصری و آی تی اشاره کرد و گفت: سایتهای کامپیوتری بسیار فرسوده و قدیمی هستند. تلویزیونها هم تعریفی ندارد، البته . برخی از آنها تجهیز شدند و برخی دیگر در حال تجهیز هستند. در برخی کلاسها همچنان امکانات آی تی، پروژکتور و کامپیوتر وجود ندارد یا اگر هم هست، درست کار نمیکند. از سوی دیگر نیمکتها قدیمی شده و صندلیها برای دانشجویان خستهکننده است.
وی همچنین درباره تردد دانشجویان گفت: سختگیریهایی که بعضا در دانشگاههای دیگر در این زمینه وجود دارد، در این دانشگاه کمتر است و از این حیث قابلقبول است.
این فعال دانشجویی دانشگاه امیرکبیر افزود: هرچند اخیرا دوباره سختگیریهایی اعمال می شود، اما در مجموع برخورد نیروهای انتظامات در خوابگاهها قابل قبول است و همکاری آن ها با دانشجویان در سطح خوبی است.
دلاور درباره کمیته انضباطی دانشگاه نیز گفت: تیم جدید مسئولان دانشگاه معتقدند؛ این کمیته هرچه کمتر فعال باشد، بهتر است و در این جهت گام برمیدارند.
وی درباره مشکلات آموزشی دانشگاه نیز اظهار داشت: در بحث آموزشی، در زمینه ارائه واحدها و انتخاب واحد ساز و کاری مناسبی وجود ندارد و همچنان نامرتب و نامنظم است؛ و هر ترم مشکلات زیادی در این موضوع وجود دارد و تشکیل کلاسها بعضا با نامنظمیهای زیادی تشکیل میشود.
دلاور با بیان این مطلب که بعضا نظارتی که باید و شاید بر روی اساتید دانشگاه صورت گیرد، دقیق نیست، خاطرنشان کرد: ارزیابیها درباره اساتید دقیق نیست هرچند برای این کار غالبی تعریف شده است.
این فعال دانشجویی دانشگاه امیرکبیر گفت: اساتید از تکنولوژیهای جدید کمتر استفاده میکنند و هنوز شیوههای قدیمی را به کار میبرند؛ هرچند حضور هیات علمی و اساتید جدید این مشکل را کمتر کرده، ولی هستند کسانی که هنوز شیوههای قدیمی را به کار میبرند.
وی عنوان کرد: به واسطه ارتباطاتی که با دانشگاههای دیگر دارم، معتقدم؛ پویایی در دانشگاه ما در شرایط بهتری قرار دارد؛ تشکلها برنامههای مختلفی دارند، نشریات فعالیت دارند و طیفهای مختلف دانشگاه به چاپ نشریات میپردازند و این موضوع خود گواه بر آزاداندیشی است.
این فعال دانشجویی دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات دانشگاه، دخیل کردن سلیقههای شخصی برخی مسئولان دانشگاه است.