نشر ققنوس ۲ کتاب تازه را منتشر کرد

دو کتاب مبانی بازیگری نوشته بلا مرلین و شوپنهاور نوشته جولیان یانگ توسط نشر ققنوس روانهی بازار کتاب شدهاند.
کتاب «مبانی بازیگری» نوشتهی بلا مرلین با ترجمهی علی حاجی ملاعلی در ۳۱۵ صفحه و ۱۱۰۰ نسخه با قیمت ۱۷۰۰۰ تومان توسط نشر ققنوس منتشر شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا؛ ماسک یا چهره؟(مختصری پیرامون تاریخ بازیگری)، میتوانم انجامش دهم!(آموزش بازیگری)، شما نقش گرفتید!(آزمون بازیگری)، ساخت شخصیت(فرایندهای تمرین)، شروعی دیگر، نمایشی دیگر(اجرا) و دست به دست کردن باتوم(یازده مأمور اجرای بازیگری)، سرفصلهای «مبانی بازیگری» را تشکیل میدهند.
پشت جلد کتاب آمده: «مبانی بازیگری راهنمایی عملی و نظری است برای بازیگری حرفهای. کتاب با بررسی نظریات دستاندرکاران و متخصصان این هنر، میان دانشگاه و صنعت پل میزند و حوزههای پر اهمیتی همچون موارد زیر را بررسی میکند: رشد و توسعهی درام مدرن و فرایندهای بازیگری در طول تاریخ، رویکرد و میراثپیشگامان و دستاندرکاران بازیگری در جهان، تکنیک بازیگری و امور عملی آن از قبیل: تربیت، آزمون بازیگری، تمرین و اجرا روی صحنه و جلوی دوربین.»
«شوپنهاور»
«شوپنهاور» نوشتهی جولیان یانگ با ترجمهی حسن امیریآرا منتشر شد. این کتاب هم در ۳۳۵ صفحه با قیمت ۱۸۰۰۰ تومان توسط نشر ققنوس منتشر شده و موضوع آن فلسفه و عرفان است.
جولیان یانگ تصویر جامعی از فلسفه شوپنهاور بهدست میدهد و اساسیترین مباحثفلسفه او را در ترتیبی دقیق تفسیر و بررسی میکند.
از ویژگیهای بارز این کتاب؛ ارجاعات فراوان به نوشتههای شوپنهاور و نگاه نقادانهی نویسنده است. فلسفهی شوپنهاور، طبق معیارهای فلسفهی قرن نوزدهم آلمان، فلسفهای مختصر و مفید است.
در پشت جلد کتاب میخوانیم: «شوپنهاور فیلسوف صریحی است. پاسخ او به پرسش زندگی چیست؟ صریح است: زندگی رنج است، آونگی است میان فشار خواستن و درد ملال. اما در پس این پاسخ ساده اندیشهای نهفته است که مانند عمارتی عظیم، ظرافتها و جزییات فراوانی دارد تا هرچه محکمتر بر این حکم بدبینانه مهر تأیید بزند. البته به اعتقاد او این برعهده فلسفه است که در میان حضور طاقتفرسای رنج و شر تسلایی فراهم آورد. شوپنهاور در هنر گریزگاهی هرچند باریک از جهان رنج میبیند. رستگاری چیزی نیست مگر وقوف رازناک به اینکه کل جهان شناختنی هیچ نیست مگر رویایی ناگوار. رستگاری نوعی بیداری است از کابوس وجود زمانی».