مجوز ساخت 22 نیروگاه خورشیدی در هرمزگان صادر شد

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان گفت: کلیه مجوزها در خصوص واگذاری ۲۲ ساختگاه جدید برای احداث نیروگاههای خورشیدی ۱/۵ تا ۶/۵ مگاواتی از دستگاههای متولی اخذ و موافقت اصولی از ساتبا هم گرفته شده و در مرحله پایانی واگذاری به شرکت توزیع برق هرمزگان از طریق کمیسیون ماده ۲۱ قرار دارد.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، محمد کریمی در نشست کمیته مدیریت مصرف و هوشمندسازی با حضور مدیران نواحی برق استان به بیان و تبیین ۳۶ بسته مدیریت مصرف که از سوی توانیر برای عبور از تابستان امسال طراحی و ابلاغ شده است پرداخت و اظهار داشت: کنترل پذیری و هوشمندسازی مشترکین کشاورزی، اداری، صنعتی، خانگیها و تجاریهای پرمصرف با اولویت در هرمزگان در قالب همین بسته های مدیریت مصرف دنبال می شود.
کریمی در این نشست که با حضور مهرداد حاجی زاده معاون فروش و خدمات مشترکین و مدیران ستادی برگزار شد عملکرد مدیریت بار و انرژی در تعرفههای کشاورزی، اداری و صنعتی را مورد بررسی قرار داد و افزود: مدیریت مصرف برق در بخش خانگی برای عبور از ناترازی تابستانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، مصارف کشاورزی، اداری و صنعتی دراستان هرمزگان بر پایه کنتورهای هوشمند کنترل می شوند و نیاز است در بخش مصرف برق خانگی همراهی بیشتری از سوی مردم شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه برنامه جامعی برای افزایش تولید از یک سو و کنترل مصرف برق از سوی دیگر طی تابستان امسال در ادارات و دستگاههای دولتی از سوی توانیر تهیه و ابلاغ شده است اضافه کرد: مقرر شده است در ادارات مولدهای برق «آی او تی» وارد مدار شود ضمن اینکه در ساعات اداری ۳۰ درصد و غیر اداری ۶۰ درصد کاهش مصرف برق اعمال شود.
کریمی با اشاره به اینکه ۳۶ بسته مدیریت مصرف برق برای عبور از ناترازی تابستان در استان هرمزگان آماده است و اعمال می گردد ادامه داد: بهبود بهرهوری مصرف انرژی، کاهش مصارف سرمایشی در زمان های اوج مصرف، آگاهی بخشی و اطلاعرسانی به مشترکان در خصوص ضرورت صرفهجویی از جمله محورهای این بسته است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در ادامه با ارائه گزارشی از پیشرفت نیروگاههای خورشیدی در سطح استان یاد آور شد: تعداد کل نیروگاههای خورشیدی نصب شده در سطح استان تا کنون ۲۳۷۴ دستگاه با ظرفیت کل ۱۶۲۸۰ کیلووات می باشد. همچنین کلیه مجوزها در خصوص واگذاری ۲۲ ساختگاه جدید برای احداث نیروگاههای خورشیدی ۱/۵ تا ۶/۵ مگاواتی از دستگاههای متولی اخذ و موافقت اصولی از ساتبا هم گرفته شده و در مرحله پایانی واگذاری به شرکت توزیع برق هرمزگان از طریق کمیسیون ماده ۲۱ قرار دارد.
وی رمزارزها را بزرگترین چالش استفاده غیر مجاز از برق در استان هرمزگان دانست و با تاکید بر اینکه از همه ابزارهای قانونی در برخورد جدی و قاطع با انشعابات غیر مجاز وخصوصا رمزارزها بهره گیری می شود گفت: استفاده از رمز ارزهای غیرمجاز خیانت به سایر مشترکین و سرقت انرژی و سرمایه بیت المال و آسیب زدن به شبکه برق کشور و ایجاد خسارت گسترده به لوازم برقی مردم و تشدید ناترازی ها و اعمال خاموشیهای گسترده است.تمامی مردم عزیز در صورت مشاهده استفاده غیر مجاز رمزارزها سریعا موضوع را گزارش دهند و به حفظ و پایداری و رفع ناترازی ها کمک کنند.
در ادامه این نشست مهرداد حاجی زاده معاون فروش و خدمات مشترکین برق استان هرمزگان نیز گزارشی از هوشمند سازی مشترکین برق دراین استان ارائه داد.