خبرگزاری کار ایران

داروهای خانگی و بیمارستانی برای درمان میگرن

داروهای خانگی و بیمارستانی برای درمان میگرن
کد خبر : ۱۶۳۰۴۹۶

در این مطلب داروهای خانگی و بیمارستانی برای درمان میگرن را معرفی می کنیم تا با آگاهی کامل بتوانید بر این درد غلبه کنید و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشید.

سردردهای ضربان‌دار و طاقت‌فرسایی که گاهی با حالت تهوع، حساسیت به نور و صدا همراه می‌شوند میگرن نام دارند که می‌توانند زندگی روزمره را مختل کنند و بسیاری از ما حداقل یک بار آن را تجربه کرده‌ایم. داروهای خانگی و بیمارستانی مختلفی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها برای درمان میگرن و غلبه بر درد استفاده نمایید.

۵ ویتامین و مکمل برای تسکین سردردهای میگرنی

سردردهای میگرنی می‌توانند ناتوان کننده باشند، اما تحقیقات فزاینده‌ای نشان می‌دهد که برخی مکمل‌ها یا مواد مغذی مانند قرص مگنیفورت می‌توانند به درمان میگرن کمک کنند. در ادامه این مکمل‌ها را دقیق‌تر بررسی می‌کنیم.

منیزیم برای میگرن

منیزیم می‌تواند به جلوگیری از فعال شدن بیش از حد گیرنده‌های سلولی مغز و کاهش سیگنال‌های پیش‌التهابی درگیر در ایجاد میگرن کمک کند. یک مطالعه مشاهده‌ای روی بیش از 10000 بزرگسال نشان داد، زنانی که بیشترین مصرف منیزیم را در رژیم غذایی داشتند در مقایسه با زنانی که کمترین میزان مصرف را داشتند، احتمال ابتلا به میگرن کمتر بود. علاوه بر این، مطالعه دیگری روی 63 نفر نشان داد که مصرف روزانه 500 میلی گرم اکسید منیزیم به مدت 8 هفته در پیشگیری از میگرن به اندازه داروی والپروات سدیم موثر بوده و عوارض جانبی نامطلوبی ندارد. مکمل‌های منیزیم مانند مگنیفورت را می‌توانید به راحتی از داروخانه‌ تهیه نمایید.

ویتامین D

ویتامین دی برای مبارزه با التهاب در مغز می‌تواند نقش مهمی داشته باشد و می‌تواند به بهبود جذب منیزیم و کاهش تولید موادی که در طول حملات میگرنی افزایش می‌یابند، کمک کند. مصرف مکمل‌های ویتامین D ممکن است به پیشگیری و درمان حملات میگرن به ویژه در افراد مبتلا به کمبود این ویتامین کمک کند. یک تجزیه و تحلیل از پنج مطالعه معتبر نشان داد که مصرف مکمل‌های ویتامین دی به طور قابل توجهی طول مدت، دفعات و شدت سردردهای میگرنی را در مقایسه با مصرف دارونما کاهش می‌دهد.

کوآنزیم Q10

کوآنزیم کیوتن یک آنتی اکسیدان است که می‌تواند به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو مرتبط با میگرن کمک کند. همچنین ممکن است به کاهش سطح آنزیم‌هایی که در طول حملات میگرنی افزایش می‌یابند و منجر به التهاب عصبی می‌شود، کمک کند. یک تجزیه و تحلیل از شش مطالعه نشان داد که کوآنزیم Q10 مدت و دفعات حملات میگرنی را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، ترکیب کوآنزیم کیوتن با سایر مکمل‌ها مانند منیزیم نیز در درمان میگرن مفید است.

امگا 3 و میگرن

اسیدهای چرب امگا 3 که شامل (ALA)، دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) و ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) هستند، برای بدن ضروری بوده و فواید زیادی برای سلامتی دارند. آلفا لینولنیک اسید در گیاهان وجود دارد، در حالی که DHA و EPA را می‌توان در غذاهای حیوانی و جلبک‌ها یافت. به عنوان مثال می‌توان به ماهی‌های چرب، تخم کتان، دانه چیا و گردو اشاره کرد. مطالعات مختلف نشان داده‌اند که رژیم غذایی حاوی این چربی‌ها می‌تواند به کاهش میگرن کمک کند. امگا 3 می‌تواند سیتوکین‌های خاصی را کاهش دهد که در التهاب و درد نقش دارند. همچنین این چربی‌ها ترکیباتی تولید می‌کنند که درد را کاهش داده و اثرات محافظتی در برابر استرس اکسیداتیو دارند. با این حال، پتانسیل آن‌ها برای درمان میگرن به طور کامل شناخته نشده است.

کلسیم

کلسیم یک ماده معدنی حیاتی است که از سلامت استخوان‌ها حمایت می‌کند و به عملکرد ماهیچه‌ها و سایر فرآیندهای بدن مانند لخته شدن خون و عملکرد قلب کمک می‌کند. تحقیقات محدودی وجود دارد که نشان می‌دهد دریافت نکردن کلسیم کافی می‌تواند با میگرن مرتبط باشد. طی مطالعه‌ای زنانی که کلسیم یا منیزیم مصرف می‌کردند، بهبودی در میگرن خود مشاهده کردند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز