لزوم توجه ویژه محاکم قضائی به مددجویان با جایگزین مجازات حبس

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد کشور گفت: باید از قانون مجازات جایگزین حبس در جهت حمایت و آموزش مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استفاده شود.
به گزارش ایلنا، حسین فتاحی، معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد در سفر دو روزه به استان اردبیل با رئیس کل دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، مرکز کانون وکلای قوه قضائیه و مرکز کانون وکلای دادگستری استان اردبیل دیدار کرد.
وی در این دیدارها طی سخنانی با تاکید بر لزوم اجرای جایگزین حبس برای محکومان به نفع محرومان، گفت: به لحاظ اجرایی به دنبال این هستیم که محاکم قضائی نسبت به جایگزین مجازات حبس برای ارائه خدمات به مددجویان توجه ویژهای داشته باشند.
وی بیان کرد: دست محاکم قضائی باز است تا از ظرفیت قانونی برای کمک به مددجویان امداد استفاده و مجازات جایگزین حبس را اجرایی کنند.
فتاحی افزود: این موضوع میتواند کمک بسیار خوبی برای مددجویان تحت پوشش این نهاد باشد.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد کشور گفت: خدمات افرادی که مرتکب جرمی شدهاند به کمیته امداد میآید و از ظرفیت حرفه، توانایی و مهارت آنها برای آموزش مددجویان استفاده میشود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه وکلای نیکوکار همواره از اقشار آسیبپذیر حمایت میکنند، گفت: کانون وکلا یاور کمیته امداد در رفع گرفتاریها و مشکلات مددجویان است که نه تنها شاهد یاریرسانی آنان در امور حقوقی هستیم بلکه بسیاری از آنها به عنوان حامی مادی و معنوی ایتام و محسنین نیز هستند.
فتاحی به لزوم آموزش مددجویان در امور حقوقی نیز اشاره کرد و افزود: در برنامهریزی امسال، آموزش و آگاهیرسانی را در دستور کار قرار دادهایم و مقرر شده که آموزشهایی را مختصر و کوتاه و به بیان ساده تدوین و تنظیم کرده و در اختیار جامعه هدف خود قرار دهیم.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد گفت: موارد مربوط به جرایم نوین و سایبری افزایش پیدا کرده و کل سیستم قضائی کشور را که بررسی کنید شاهد افزایش کلاهبرداری اینترنتی و بحثهایی مانند استفاده از اسناد هویتی یک فرد به بهانه فعالیت اقتصادی و ثبت شرکت گسترش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: به همین دلیل، پیشگیری و آموزش در دستور کار ما در کمیته امداد قرار دارد چرا که بر این اعتقادیم به هر میزان که افراد از موضوعات مختلف مطلع باشند به همان میزان جرایم کاهش پیدا میکند.