خبرگزاری کار ایران

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان:

رشد ۱۶ درصدی جوجه‌ریزی در گلستان

رشد ۱۶ درصدی جوجه‌ریزی در گلستان
کد خبر : ۱۶۱۰۳۸۹

رتبه دوم استان در تولید گوشت مرغ کشور

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: گلستان در ۱۱ ماهه سال جاری با ثبت ۱۷۶ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی، با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، رتبه دوم تولید گوشت مرغ کشور را به خود اختصاص داد.

به گزارش ایلنای گلستان، حسین عطارچی افزود: گلستان با داشتن ۱۴ زنجیره تولید گوشت مرغ، به عنوان استان زنجیره‌های تولید گوشت مرغ در کشور شناخته می‌شود و بیش از نیمی از تولید گوشت مرغ استان از طریق این زنجیره‌ها صورت می‌پذیرد. 

وی با اشاره به رتبه اول تولیدکنندگان گوشت مرغ استان در تولید گوشت مرغ کشتار شده در کشتارگاه‌های استان، تصریح کرد: جوجه‌ریزی محقق شده در استان و تولید گوشت مرغ متعاقب آن، حدود ۱۱ درصد از تولید گوشت مرغ کشور را شامل می‌شود که این امر استان گلستان را در رتبه دوم کشوری قرار داده است. 

وی در ادامه از خرید بیش از ۳۲۰۰ تن گوشت مرغ از طریق تهاتر با نهاده‌هایی نظیر ذرت و کنجاله سویا توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان گلستان خبر داد و افزود: این اقدام در راستای حفظ ذخایر استراتژیک و حمایت از تولید گوشت مرغ صورت پذیرفته است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز