بیانیه اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران
اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در بیانیه ای، چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
به گزارش ایلنا، در متن بیانیه اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به مناسبت دهه فجر که به امضای حسن صادقی (رئیس این اتحادیه) رسیده، آمده است:
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
«وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا»
حق آمد و باطل نابود شد؛ یقیناً باطل نابود شدنی است
رخداد بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ به رهبری امام خمینی (ره)، یکی از مهمترین مقاطع تاریخی ایران به شمار میرود. در وقوع انقلاب اسلامی، احزاب، گروهها و طبقات اجتماعی مختلف حضور و هر کدام به سهم خود در پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشتند. به همین دلیل، میتوان انقلاب ایران را به لحاظ اجتماعی و طبقاتی، یک انقلاب مرکب نامید که حاصل ائتلاف بین قشرها، گروهها، طبقات اجتماعی و احزاب سیاسی مختلف است. یکی از مهمترین طبقات حاضر در انقلاب، طبقه کارگر بود. وعدههای پوچ رژیم شاهنشاهی در حوزه مسکن و معیشت جامعه کارگری سبب شکل گیری نارضایتیهای اقتصادی کارگران از رژیم شاهنشاهی شد و از طرفی فرهنگ دینی امام خمینی (ره) باعث انقلابی شدن این نارضایتیها گردید. همین امر سبب پیوستن جامعه کارگری کشور به دیگر گروهها و طبقات اجتماعی شد. به گونهای که نقش آفرینی کارگران در پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از هر قشر و گروه دیگری احساس میشد.
حال امسال در حالی چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را جشن میگیریم که جامعه کارگری دیروز که همان بازنشستگان و سالمندان امروز هستند، ۴۴ سال با تمام وجود از انقلاب اسلامی ایران و آرمانهای آن در تمامی بحرانها و تفرقههای داخلی و خارجی دفاع کردند و در این راه از جان و مال خود نیز گذشتند. این در حالی است که امروزه شاهد هستیم مردان و زنان، کارگران و همه اقشار همانند انقلاب ۱۳۵۷ و به تأسی از تجارب پیشگامان انقلاب اسلامی در کنار یکدیگر، متحد و استوار ایستادهاند و در دفاع از این مرز و بوم و دستاورد سال ۱۳۵۷، لحظهای غفلت و درنگ نمیکنند.
انقلاب اسلامی ایران ۴۴ سال است که با اتکا به دانش و تجربه دانشمندان و جوانان انقلابی خود در مسیر پیشرفت علم و صنعت و تکنولوژی گامهای موثری برداشته است و اکنون به یکی از قدرتها در تمامی حوزهها تبدیل شده است. این پیشرفتها را کشورهای غرب و متحدانشان و مخالفین خارجنشین بر نمیتابند و موجبات ترس و هراس آنها را به همراه داشته است. ۴۴ سال است که این کشورها با طرح ریزی انواع نقشهها و تحریمها سعی در ایجاد اختلال در کشور و از بین بردن اتحاد، انسجام و همدلی مردم ایران را دارند. به عبارتی سعی دارند وضعیتی مشابه کشورهای همسایه را که مدتها درگیر جنگهای داخلی و خارجی بودهاند و هم اکنون نیز هستند، در ایران اسلامی پدید آورند. دیدیم که چگونه وعدههای کشورهای غربی و متحدانشان در مورد ایجاد صلح و امنیت در کشورهای منطقه به دروغ پیوست و چیزی جز کشتار جمعی، نسل کشی، کودک کشی، غارت و تعرض به خاک کشورهای منطقه را شاهد نبودیم. آری این کشورهای به اصطلاح حامی حقوق بشر، مدت هاست که حقوق اولیه انسانهای کره خاکی را پایمال میکنند و جز منافع کوتاه و بلندمدت خود، به چیزی فکر نمیکنند. آنها با ایجاد ناامنی در منطقه قصد دارند نقشههای شوم خود را اجرایی کنند و با انتقال سرمایههای کلان کشورهای تحت استعمار به کشورشان، بقای خود را تضمین کنند.
به خوبی برهمگان آشکار است که کشورهای غربی و متحدانشان به دنبال اجرایی کردن چنین نقشههای شوم و پلیدی در خاک کشور ایران اسلامی بوده اند. کودتاها، جنگ ۸ساله ایران و عراق و حملات نظامی، حمایت، سازماندهی و هدایت اغتشاشات، فضاسازی سیاسی و تبلیغاتی و جنگ روانی، تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، حملات سایبری، فشارهای اقتصادی و تحریمهای ناجوانمردانه، ترور دانشمندان هستهای و شخصیتهای مطرح کشور و سایر اقدامات شیطانی دیگر از جمله شرارتهای کشورهای غربی بوده است. کشورهای غربی و مخالفین خارجنشین با چنین برنامههایی سعی در نابودی کشور و به دنبال آن، به غارت بردن منابع و سرمایههای ملی کشور را داشتند به گونهای که از انقلاب اسلامی ایران، فقط نام آن در اذهان باقی بماند. اما با هوشیاری، اتحاد و همدلی و حضور همیشه در صحنه مردم عزیز ایران اسلامی، نقشههای شوم آنها با شکست روبرو شده است و خواهد شد.
ملت عزیز ایران در حالی در جشن چهل و چهار سالگی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی شرکت میکنند که با تمام وجود، تبعات حاصل از شرارتهای کشور غربی و متحدانشان و مخالفین خارجنشین را حس کرده اند. فشارهای اقتصادی و وضعیت بد معیشتی از مهمترین پیامدهای حاصل از تحریمهای ناجوانمردانه کشورهای غربی است که از بدو انقلاب گریبان گیر مردم کشور است. در این میان نیز برخیها با موجهای حاصل از این شرارتها همراه شده و خود را به ساحل آنها رسانده اند. خارج کردن سرمایههای ملی، سوء مدیریت وعدم توجه به شایسته سالاری از جمله اقداماتی است که موجب شده است مردم کشور فشارهای اقتصادی بیشتری را در کنار پیامدهای حاصل از این تحریمها و شرارتها حس کنند. مردم کشور ایران بالأخص جامعه کارگری شاغل و بازنشسته، مطالباتی دارند؛ اما برای تحقق مطالبات خود دست به اغتشاش، آسیب رساندن به اموال عمومی و خرابکاری نمیزند و این خواستهها را به صورت صنفی و تشکیلاتی و در محیطی آرام مطالبه خواهند کرد. آری؛ مردم عزیزمان با مشکلاتی اقتصادی و معیشتی روبرو هستند، ولی با تمام وجود در جشن چهل و چهار سالگی پیروزی انقلاب اسلامی حضور پیدا میکنند تا هیچ قدرت سلطهگری نتواند چشم طمع به کشور ایران اسلامی داشته باشد و هیچ قدرتی نتواند موجب اختلافات و مشکلات در جامعه شود.
امید است مسؤولین محترم نیز مطالبات اولیه مردم کشور را با مدیریت و برنامه ریزی تحقق بخشند و گامهای مؤثری در ایجاد آرامش در زندگی مردم بردارند. امیدواریم خداوند کمک کند تا به هر آنچه میگوییم، باور داشته باشیم و آنچه را که باور داریم در عمل نشان دهیم.