معاون آموزشی دانشگاه تهران:
باید از رشتههای سنتی فاصله بگیریم

نهمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران صبح امروز ۱۹ اردیبهشتماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ریاست دانشگاه تهران و معاونین در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمود کمرهای معاون آموزشی دانشگاه تهران در ابتدای این برنامه گفت: اهداف برگزاری جشنواره بحث اهمیت تربیت نیروی متعهد و متخصص برای کشور است تا آنچه برای کشور اهمیت دارد را به طور کلی تحقق اهداف عالی کمی و کیفی آموزش عالی دانشگاه تهران و کشور است. برای رسیدن به آموزش خوب باید محتوای آموزشی را به روزرسانی کنیم.
او با اشاره به تحول آموزش در دوران قبل و پس از کرونا گفت: ایجاد زمینه رقابت در بین همکاران و دانشجویان از دیگر اهداف جشنواره است که در نهایت به شعار دانشگاه می رسیم که "جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت اجتماعی" است.
معاون آموزشی دانشگاه تهران درموردحزئیات مراسم تقدیر این جشنواره توضیح داد: از ۷ استاد پیشکسوت، ۴۳ نفر از اعضای هیات علمی برگزیده معرفی خواهند شد. همچنین از ۱۱ نفر از کارکنان دانشگاه، ۲ نفر از مدیران و کارکنان غیرهیات علمی و یک نفر معاونین و ۳ نفر از استادان نمونه هم تقدیر میشود.
کمرهای ادامه داد: یکی از مهم ترین اهداف ما در دانشگاه تربیت نیروی انسانی خوب و متخصصانی برای توسعه علم و فناوری کشور است و طبیعتا رسیدن به آن امکاناتی نیاز دارد البته میدانم اقداماتی در وزارت علوم انجام شده که یکی از آنها ایجاد اتاقهای فکر است که یکی از این اتاقها، اتاق فکر مرتبط با آموزش است.
او افزود: کار در آموزش زیاد است و باید با احترام به اساتید پیشکسوت این رشتهها، از رشتههای سنتی فاصله بگیریم و آموزش را به سمت نیازهای فوری و لازمتر کشور جهت بدهیم. برای انجام این کار باید در آیین نامه بازنگری صورت بگیرد. این آیین نامهها در زمان خود خوب بودند اما در آییننامه ترفیع و ارتقا باید به سمت شعار دانشگاه پیش برویم.