خبرگزاری کار ایران

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه:

بهره برداری از ۳۰ مدرسه با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان در دهه فجر/ افزایش سرانه فضای آموزشی استان به ۶/۴ دهم درصد

بهره برداری از ۳۰ مدرسه با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان در دهه فجر/ افزایش سرانه فضای آموزشی استان به ۶/۴ دهم درصد
کد خبر : ۱۰۳۴۱۰۰

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه افزایش سرانه فضای آموزشی استان به ۶/۴ دهم درصد عنوان کرد و گفت : این در حالیست که هم اکنون میانگین سرانه فضای آموزشی کشور ۵.۲ متر مربع است .

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، مرزبان نظری مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی استان کرمانشاه ۱۲۶۱ مدرسه با ۶۳۰۵ کلاس درس داشتیم که مجموع زیربنای آنها ۶۳۸ هزار مترمربع بود،گفت: هم اکنون این استان ۳۸۹۰ فضای آموزشی با ۱۷ هزار و ۹۰۰ کلاس درس و یک میلیون و ۵۸۵ هزار مترمربع وسعت دارد که در مقایسه با سالهای قبل از انقلاب از نظر زیربنا رشد ۲.۲ برابری و از نظر فضای آموزشی رشد بیش از سه برابری داشته است.

 نظری با اشاره به رخدادهای خوب رخ داده در استان کرمانشاه پس از زلزله بزرگ سال ۱۳۹۶، گفت: در حالی که در این زلزله ۷۸ مدرسه با ۴۱۵ کلاس درس در مناطق زلزله زده استان آسیب دید، با تلاش های مجموعه نوسازی مدارس استان و مشارکت خیرین مدرسه ساز و دولت تاکنون تعداد ۲۹۲ مدرسه با ۱۲۲۱ کلاس درس و با اعتباری بالغ بر ۱۵۵ میلیارد تومان خیری و ۱۹۵ میلیارد تومان دولتی ساخته شده است.

وی اضافه کرد: در مدت ۱۱۸۰ روز گذشته از زلزله بزرگ استان کرمانشاه ۱۲۲۱ کلاس درس در استان ساخته شده و این یعنی از آن زمان تاکنون هر روز بیش از یک کلاس درس در استان ساخته شده است.

مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه اضافه کرد: در استان کرمانشاه تا قبل از وقوع زلزله میانگین سرانه فضای آموزشی ۵.۷ مترمربع بوده که پس از بازسازی مدارس مناطق زلزله زده میانگین سرانه فضای آموزشی استان با افزایش  ۰.۷۱ صدم مترمربع به ۶.۴۱ مترمربع افزایش یافته و این در حالیست که هم اکنون میانگین سرانه فضای آموزشی کشور ۵.۲ مترمربع است.

 نظری سپس به پروژه های افتتاحی دهه فجر امسال اشاره کرد و گفت: دهه فجر امسال ۳۰ فضای آموزشی و ورزشی با ۱۴۸ کلاس درس و زیربنای ۱۶ هزار و ۳۰۰ مترمربع و ۵۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و مشارکت خیرین مدرسه ساز در استان به بهره‌برداری می رسد.

 نظری در ادامه با بیان اینکه در استان کرمانشاه حدود ۴۷۰ کلاس درس کانکسی وجود داشت، گفت: از سال ۱۳۹۷ که کار جمع آوری مدارس کانکسی شروع شد ۱۷ کلاس کانکسی در استان جمع آوری شده است. در حال حاضر ۲۵۸ مدرسه کانکسی با ۳۰۰ کلاس درس در استان داریم که همه آنها زیر ۲۰ نفر دانش اموز دارند و ساخت مدرسه برای این تعداد دانش آموزان نه در توان آموزش و پرورش است و نه در توان خیرین و نه اصلا صرفه اقتصادی دارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۰ درصد مدارس استان نیازمند تخریب و بازسازی است، گفت: در استان ۳۹۰۰ فضای آموزشی داریم.

مدیرکل نوسازی مدارس استان در ادامه اشاره‌ای هم به اقدامات انجام شده در زمینه اصلاح سیستم گرمایشی مدارس داشت و گفت: از ابتدای طرح استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس در سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۳۹۸ سیستم گرمایشی ۱۳۴۱ مدرسه با ۴۹۲۷ کلاس درس و با اعتبار ۵۳ میلیارد تومان استانداردسازی شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال هم کار استاندارد سازی سیستم گرمایشی ۸۲۱ مدرسه با ۱۵۲۴ کلاس درس استان با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در حال اجرا است که با اجرای این تعداد،  تمام مدارس سطح استان کرمانشاه به سیستم گرمایشی استاندارد و ایمن مجهز خواهند شد.

مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه اشاره ای هم به تعهدات خیرین مدرسه ساز استان برای ساخت مدرسه در سال جاری داشت و گفت: در حالی که خیرین مدرسه ساز استان تعهد ۵۰ میلیاردتومانی برای مدرسه سازی در سال جاری داده بودند، هم اکنون ۴۸ میلیارد تومان از تعهدات خود را اجرایی کرده و امیدواریم تا پایان سال بیش از تعهدات خود هزینه کنند.

وی ادامه داد: هم اکنون ۱۳۰ پروژه در حال احداث در استان داریم که ۸۰ پروژه آن خیرساز بوده و یا با مشارکت خیرین در دست ساخت هستند.

 نظری سپس اشاره ای هم به انعقاد تفاهمنامه ساخت ۲۰ مدرسه توسط بنیاد مستضعفان در منطقه سرفیروزآباد داشت و گفت: عملیات ساخت این مدارس به زودی در استان شروع می شود و بر اساس جدول زمان بندی مهر ماه آینده به بهره برداری می رسند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز