خبرگزاری کار ایران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

نگهداری نامناسب ماکارونی باعث مسمومیت می‌شود

نگهداری نامناسب ماکارونی باعث مسمومیت می‌شود
کد خبر : ۱۵۶۶۸۶۸

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان درخصوص افزایش نگرانی شهروندان بابت مسمومیت‌های ناشی از مصرف ماکارونی گفت: ماکارونی به تنهایی هیچ خطری برای مردم ندارد بلکه شرایط نامطلوب و آلودگی تقاطعی غذاها می‌تواند سبب رشد باکتری و نهایتا مسمومیت غذایی شود.

به گزارش ایلنا از کاشان، رضا شرافتی با بیان اینکه این نوع مسمومیت معمولاً به علت نگهداری نامناسب و خارج از یخچال و یا آلودگی پس از پخت حاصل می‌شود تاکید کرد: گرم کردن مجدد و رعایت شرایط صحیح از بروز این مشکلات پیشگیری می‌کند. 

وی خاطرنشان کرد: مصرف ماکارونی فله‌ای فاقد نشان بهداشتی و سیب سلامت و استاندارد ملی مخاطرات زیادی برای سلامت مصرف کنندگان به همراه دارد و به شهروندان توصیه می‌شود از خرید این نوع ماکارونی جدا خودداری کنند. 

به گفته عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نگهداری ماکارونی پخته شده در یخچال نباید بیشتر از یک روز باشد و حتما پیش از مصرف با حرارت ملایم گرم شود در غیر این صورت باکتری و سموم تولید شده منجر به مسمومیت غذایی خواهد شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز