با ایجاد بستر مشاوره رایگان؛
دست سودجویان به دعاوی کارگری و کارفرمایی در فارس کوتاه میشود
سرپرست ادارهکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: ایجاد بستر مشاوره رایگان و تخصصی در دعاوی کارگری و کارفرمایی یکی از اولویتهایی است که زیرساخت آن در حال ایجاد در سطح استان است تا ضمن آگاهی بخشی به جامعه هدف دست سودجویان نیز از این بخش کوتاه شود.
به گزارش ایلنا، سعید بیاری در دیدار با رئیس و اعضای کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان فارس گفت: طولانی شدن روند تعیین نوبت و رسیدگی به پروندههای طرح شده در مراجع رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی مشکلات زیادی را خصوصا برای جامعه کارگری به دنبال دارد که این رویه باید اصلاح شود.
وی ادامه داد: بهرغم اینکه بسیاری از فرآیندها مکانیزه شده اما کماکان زمان تعیین نوبت و رسیدگی به دعاوی کارگر و کارفرما ماهها به طول می انجامد که این روند باید اصلاح شود.
سرپرست ادارهکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس اضافه کرد: تعداد مراجع رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی در سطح استان باید افزایش یابد ، زمان نوبت دهی و طول رسیدگی نیز باید کاهش یابد.
وی تاکید کرد: ایجاد بستر مشاوره رایگان و تخصصی در دعاوی کارگری و کارفرمایی و سامانه ارسال پیامک اطلاع رسانی در این خصوص یکی از اولویتهایی است که زیرساخت آن در حال ایجاد در سطح استان است تا ضمن آگاهی بخشی به جامعه هدف دست سودجویان نیز از این بخش کوتاه شود.
وی اظهار کرد: اجرای این طرح بدین صورت خواهد بود که طرفین دعاوی کارگری و کارفرمایی در زمان ثبت درخواست خود با دریافت پیامک از وجود مراکز مشاوره تخصصی رایگان مطلع خواهند شد تا دیگر شاهد فعالیت افراد سودجو در این حوزه نباشیم.
بیاری با بیان اینکه هدف مدیران اجرایی باید خدمت و نه ریاست باشد، گفت: در هر معاونت تخصصی باید کمیته فنی ایجاد شود که این مهم نیز در حال پیگیری است.
رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان فارس نیز در ادامه این نشست با بیان مشکلات جامعه کارگری گفت: طولانی شدن روند رسیدگیها در مراجع حل اختلاف کارگری و کارفرمایی بعضا کام جامعه کار و تلاش فارس را تلخ کرده است.
بهرام ذنوبی تبار افزود: زمان رسیدگیها در این حوزه چند ماه به طول میانجامد و بسیاری آمارهای ارایه شده در این خصوص در گذشته با واقعیتهای همخوانی نداشت.
وی ادامه داد: مشکلاتی که در اصلاح عناوین شغلی، مشاغل سخت و زیان آور و آلایندگی سنجی محیطی وجود دارد باید بررسی و برای آن چارهاندیشی شود.
ذنوبی تبار تاکید کرد: موضوع مسکن کارگران در ادوار گذشته همواره مورد غفلت قرار گرفته که انتظار میرود این امر مهم اکنون تا حصول نتیجه مطلوب پیگیری شود.