خبرگزاری کار ایران

آشپزی ایتالیایی، کاندیدای میراث معنوی یونسکو

آشپزی ایتالیایی، کاندیدای میراث معنوی یونسکو
کد خبر : ۱۴۱۹۸۵۵

مقارن با هشتمین رویداد جهانی هفته‌ی آشپزی ایتالیایی، امسال این هفته در ایران نیز برگزار شد.

به گزارش ایلنا، وزارت امور خارجه ایتالیا به همراه شبکه دیپلماتیک کنسولی و دفاتر ایچه (آژانس بازرگانی ایتالیا) در سراسر جهان هفته آشپزی ایتالیایی در جهان را جشن گرفتند.

این رویداد که در سال ۲۰۱۶ شکل گرفته و هدف آن توسعه و ارتقای آشپزی ایتالیا در چهارچوب ترویج بهترین‌های حوزه کشاورزی و غذایی ایتالیا و سنت غذا و نوشیدنی این کشور می‌باشد، در ایران نیز همزمان با سایر کشور‌های جهان توسط سفارت ایتالیا در تهران گرامی داشته شد.

موضوع سال ۲۰۲۳ این رویداد «بر سر میز با غذاهای ایتالیایی: سلامتی با طعم» بوده و با تاکید بر کیفیت و اصالت محصولات ایتالیایی، قصد دارد رژیم غذایی مدیترانه‌ای را به عنوان یک سبک از رژیم غذایی متعادل با هدف ایجاد سبک زندگی سالم و تندرستی را ترویج نماید.

افتتاح این مراسم در هتل اسپسناس پالاس تهران و نیز یکی از رستورانهای تهران عصر دیروز با حضور سفرای برخی از کشور‌ها و فعالان مرتبط با ایتالیا صورت گرفت.

در این رویداد خانم رومانوا وابسته فرهنگی سفارت ایتالیا در تهران، ضمن خوش آمدگویی به میهمانان هفته‌ی آشپزی ایتالیایی را گرامی داشته و آقای جان لوکا آلبانو مسئول دفتر ایچه در تهران به توضیح در خصوص تولیدات بخش کشاورزی و آمارهای مرتبط با آن پرداختند. همزمان با این رویداد آشپز محبوب ایتالیایی آقای جوزپه دی بلا عضو فدراسیون آشپزان ایتالیا به صورت زنده ضمن توضیح در خصوص جغرافیای خوراک‌های ایتالیایی به طبخ ۵ غذای معروف از ۵ منطقه‌ی جغرافیایی ایتالیا پرداختند.

آشپزی ایتالیایی، کاندیدای میراث معنوی یونسکو

آشپزی ایتالیایی، کاندیدای میراث معنوی یونسکو

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز