خبرگزاری کار ایران

نماینده مردم کنگاور در نطق میان دستور:

القای رفع مشکلات اقتصادی کشور به واسطه مذاکره با آمریکا خطای بزرگ و نابخشودنی است

القای رفع مشکلات اقتصادی کشور به واسطه مذاکره با آمریکا خطای بزرگ و نابخشودنی است
کد خبر : ۱۶۲۰۲۴۰

نماینده مردم کنگاور در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت: بزرگنمایی مثبت مذاکره با آمریکا یا القای رفع مشکلات اقتصادی کشور به واسطه مذاکره با آمریکا، خطای بزرگ و نابخشودنی است

به گزارش ایلنا، وحید احمدی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی گفت: استان کرمانشاه از همان ماه‌های اولیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دفاع از نظام نوپای خود در جبهه مقابله با گروهک‌های تجزیه طلب برخاست و در طی دوران جنگ تحمیلی هشت ساله، علاوه بر آنکه بخش زیادی از بار مسائل جنگ و پشتیبانی از جبهه‌ها را بر دوش داشت، بیش از ۱۱۰۰ بار بمباران شد و همچنین ده‌ها بار مورد اصابت موشک و راکت قرار گرفت و علاوه بر تقدیم هزاران شهید و جانباز، بسیاری از زیرساخت‌های موجود آن آسیب جدی دید.

وی تاکید کرد: با توجه به سفر قریب‌الوقوع جناب آقای دکتر پزشکیان، رئیس جمهور محترم به استان باید گفت هرچند پس از پایان جنگ و دوران بازسازی اقدامات خوبی انجام گرفت، ولی به دلیل عمق ویرانی‌های جنگ و محرومیت‌های به جا مانده از رژیم منحوس پهلوی و حتی حوادث پس از جنگ، مثل جریان زلزله و فقر اقتصادی و عدم امکان سرمایه‌گذاری در دهه‌های اول پیروزی انقلاب اسلامی، استان کرمانشاه در شرایط خوبی نیست و متاسفانه سالهاست بیشترین آمار بیکاری و بالاترین شاخص فلاکت را به خود اختصاص داده است.

نماینده مردم کنگاور متذکر شد؛برای برون رفت از این وضعیت با توجه به اقلیم چهار فصل، جاذبه های طبیعی و گردشگری موقعیت کشاورزی و دامپروری، داشتن صدها کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق، بهره گیری از منابع طبیعی و موقعیت ترانزیتی و نیروی انسانی توانمند، ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های اقتصادی و ترویست درمانی کشور را دارد. البته با رعایت نکات ذیل.

وی ادامه داد: این شرایط مستلزم یک؛ تدوین یک برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه استان کرمانشاه که حداقل بتواند سالانه ۳۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کند. دوم؛ برای جبران بخشی از جاماندگی‌های گذشته هیئت محترم دولت حداقل به مدت ۸ سال زمان جنگ تحمیلی که استان فرصت هیچ‌گونه سرمایه گذاری نداشته به طور ویژه و خاص، هم به لحاظ برنامه و بودجه و هم به لحاظ طرح های نیمه تمام و وعده داده شده در جریان سفر روسای قوای وقت، خصوصاً سفر مقام معظم رهبری و مصوبات آن در سال ۱۳۹۰ مورد توجه جدی قرار گیرد. سوم؛ همه شهرهای استان نیازمند توجه لازم برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی هستند و تقریباً از وضعیت یکسانی در استان برخوردارند. چهارم؛ در خصوص حوزه انتخابیه ضرورت تکمیل سدهای کبوتر لانه و قشلاق و پرداخت خسارت‌های مردمی که به واسطه ایجاد سدها جابجا شده‌اند، پروژه سامان انتقال آب شرب کشاورزی و صنعت سدهای مذکور، تاسیس تصفیه خانه آب شرب شهرستان هرسین که از ضرورت‌ها و مطالبات مردم شریف شهرستان می‌باشد، همچنین رفع مشکل آب شرب و کشاورزی روستاهایی که دچار تنش آبی هستند، در حوزه راه، تکمیل و تسریع در تعریض جاده بیستون به دینور. جاده نهاوند به سه راهی کنگاور. جاده تویسرکان به سرراهی کنگاورو جاده هرسین به نورآباد در حوزه هرسین. توجه به مسائل و مشکلات کشاورزان سوخت و نهادهای کشاورزی و مسائل مربوط به آن و رفع مشکل کوره‌داران در شهرستان کنگاور باید مورد توجه قرار گیرد.

این نماینده مجلس بیان کرد: مسائل اقتصادی و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. رهبری معظم انقلاب اسلامی قریب ۱۶  سال است که هر سال با محوریت مسائل اقتصادی، موضوع شعار سال را تعیین و پس از اخذ نظر کارشناسان و اعلام سیاست‌های کلان اقتصادی و مبانی اقتصاد مقاومتی برای اجرا اعلام کرد، انتظار بود که دولت ها توجه لازم را داشته اما متاسفانه هیچ کدام از دولت ها نتوانستند در این خصوص نمره قبولی داشته و عملکرد قابل قبولی در حوزه اقتصاد در معیشت مردم به خود اختصاص دهند که ثمره و نتیجه وضعیت موجود اقتصادی بیان کننده عدم توفیق در حوزه اقتصادی است، فارغ از بیان چرایی آن، دولت موظف است در قالب یک برنامه هدفمند عملیاتی و دقیق با رعایت همه جوانب در یک زمان‌بندی و پرهیز از رفتارهای تکراری در طی سه دهه اخیر اصلاح نماید که هر روز شاهد کوچک شدن سفره ارتزاق مردم و کم ارزش شدن پول ملی کشور نباشیم.

وی با اشاره به موضوعات مربوط به سیاست خارجی گفت: اکنون که تصمیم بر مذاکره غیر مستقیم با آمریکاست، ذکر چند نکته ضروری است؛ یک. با مرور به تاریخ ۷۰ الی ۸۰ ساله باید گفت اساساً آمریکا و برخی از کشورهای غربی همیشه با ایران مقتدر و مستقل مشکل داشتند و جمهوری اسلامی بهانه است. دوم؛ از صدای استقرار نظام اسلامی هر آنچه توانستند در خصومت و کینه توزی و دشمنی مستقیم و غیرمستقیم با ملت ایران لحظه‌ای درنگ نکردند. سوم؛ تجربه به عنوان بهترین آموزگار به ما آموخته است که آمریکا هیچگاه به تعهدات و وعده‌های خود پایبند نبوده و نخواهد بود. ملت ایران همواره خلف وعده آمریکاییان در موضوعات نظیر مذاکره تاریخی در خصوص آزادی جاسوسان شاغل در پوشش دیپلمات در سفارت خانه آنان در تهران در سال ۱۹۸۰ و ماجرای مک فارلین و قضایای کمک به آزادی گروگان‌های آمریکایی در لبنان در سال  ۱۹۸۶  و کمک به آزادی گروگان‌های آمریکایی در لبنان در سال ۱۹۸۶ و همچینن موضوع افغانستان در سال ۲۰۰۱ ،موضوع کمک به استقرار امنیت عراق در سال ۲۰۰۷ و جریان مذاکرات ۲ ساله منتهی به امضای برجام در سال ۲۰۱۵ و مذاکرات آزادی تبادل زندانیان در مقابل تعهد آنان بر آزادی ایران در آمریکا، عدم مداخله در امور داخلی ایران، لغو تحریم ها، فروش تسلیحات به ایران، بهبود روابط دو جانبه و مسائلی از این دست هیچگاه فراموش نکرده و نمی‌کند.

وی بیان کرد: بزرگنمایی مثبت مذاکره با آمریکا یا القای رفع مشکلات اقتصادی کشور به واسطه مذاکره با آمریکا خطای بزرگ و نابخشودنی است. همچنین تیم مذاکره کننده ایران اسلامی قطعاً به آمریکاییان اجازه مذاکره و طرح مسائل غیر تعیین شده از طرف نظام را نخواهد داد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز