خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

هشدار یک نماینده مجلس درباره اعتقاد به ضرورت سرمایه‌گذاری خارجی/ بنادر و مناطق آزاد ما در سایه آرامش کامل هستند

هشدار یک نماینده مجلس درباره اعتقاد به ضرورت سرمایه‌گذاری خارجی/ بنادر و مناطق آزاد ما در سایه آرامش کامل هستند
کد خبر : ۱۶۱۴۴۶۵

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: امروز باید به این اعتقاد رسیده باشیم که می‌توانیم اجازه دهیم سرمایه‌گذاری خارجی در کشورمان صورت بگیرد. فردا اینطور نباشد که تا یک سرمایه‌گذار می‌خواهد بیاید سرمایه گذاری کند، مانع ایجاد کنیم یا در مجلس و دولت و جاهای دیگر صداهایی بلند شود که بگویند «آقا، نمی‌دانیم این‌ها از کجا آمده‌اند و چه کار می‌خواهند بکنند»

فداحسین مالکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره اجرایی شدن شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده است، گفت: ملت ما مستحضر است رهبر انقلاب به دلیل اهمیت جایگاه اقتصاد و معیشت مردم و تحول در اقتصاد کشور، سال‌هاست «سال شعار» را در ارتباط با اقتصاد مطرح می‌کنند و این خودش نشان‌دهنده اهمیت این موضوع است که کشور بتواند با توجه به ظرفیت‌های داخلی و خارجی یک تحول اساسی در خودش به وجود بیاورد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: یک سری مشکلات در درون کشور داریم که شاید پایان هر سال احساس می‌شود که بخش عمده‌ای از به اصطلاح شعاری که رهبری تعیین فرمودند و به دولتمردان جهت داده‌اند، تحقق پیدا نکرده است. امسال هم به لحاظ اهمیت موضوع، بحث سرمایه‌گذاری خارجی و توجه به دیپلماسی با کشورهای همسایه؛ نهایتاً دیپلماسی اقتصادی به عنوان محور بحث‌شان قرار داده شده است.

وی با بیان این که خوشبختانه ما حرکت خوبی در دولت، چه در دولت قبلی و چه در دولت فعلی می‌بینیم و مجلس هم بخشی از موانع را حل کرده است، عنوان کرد: سال گذشته ما در مجلس یازدهم فراز و نشیب‌هایی که با دو دولت قبلی داشتیم را حل کردیم و  بحث استفاده از ظرفیت‌های مرزی در خصوص صادرات و واردات کشور بین ۱۶ استان کشورمان و با ۱۵ کشور همسایه را قانون کردیم. این قانونی است که الان در اختیار دولت فعلی قرار دارد. 

مالکی بیان کرد: بحث کولبری و ته‌لجنی را فراکسیون استان‌های مرزی کشور در دستور کار قرار داد و اقدامات لازم در این خصوص تعریف شد و الان می‌تواند واقعاً یک تحول اساسی به وجود بیاورد.

وی تاکید کرد: مطلبی که مقام معظم رهبری فرمودند، به نظر من فراتر از این‌هاست؛ یعنی خود دیپلماسی اقتصادی مبنایی برای دیپلماسی سیاسی و بین‌المللی است و می‌تواند به کشور جهت بدهد تا ما بتوانیم از سرمایه‌گذاری‌ها استفاده کنیم.

این نماینده مجلس افزود: خوشبختانه کشورهای همسایه، چه آن‌هایی که در دریا هستند و چه آن‌هایی که در خشکی هستند، تمایل زیادی به سرمایه‌گذاری در ایران دارند. شما می‌بینید که در بندر چابهار، شاید بیشترین تمایل افراد خارجی به سرمایه‌گذاری وجود دارد. چرا؟ به خاطر اینکه بندر چابهار را تنش‌هایی که برخی بنادر را در خلیج فارس تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. 

وی با اشاره به این‌که سرمایه‌گذار به دنبال این است که بتواند در جایی که آرامش دارد، سرمایه‌گذاری کند، اظهار داشت: البته بنادر و مناطق آزاد ما کاملاً در سایه آرامش هستند، اما در خلیج فارس ممکن است یک سری تحولات سیاسی داشته باشیم که آن هم نسبت به بنادری که در دریای عمان است، کمتر است.

این نماینده مجلس با بیان این‌که مهم‌ترین موضوع این است که ما باید موانع موجود در کشور را حل کنیم، گفت: امروز باید به این اعتقاد رسیده باشیم که می‌توانیم اجازه دهیم سرمایه‌گذاری خارجی در کشورمان صورت بگیرد. فردا اینطور نباشد که تا یک سرمایه‌گذار می‌خواهد بیاید سرمایه‌گذاری کند، مانع ایجاد کنیم، یا در مجلس و دولت جاهای دیگر صداهایی بلند شود که بگویند «آقا، نمی‌دانیم این‌ها از کجا آمده‌اند و چه کار می‌خواهند بکنند» و مشکلاتی مطرح کنند. در واقع این موضوع هم باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز