برگزاری همایش بینالمللی مکتب نصرالله در تهران/ وزیر ارشاد: شهید نصرالله به منافع ملی لبنان توجه داشت
همایش بینالمللی مکتب نصرالله با حضور صاحبنظران و اندیشمندانی از ۱۳ کشور جهان و با حضور مسئولان لشکری و کشوری در چهلمین روز شهادت پرچمدار مقاومت و مجاهد شهید، سید حسن نصرالله برگزار شد.
به گزارش ایلنا، همایش بینالمللی مکتب نصرالله، صبح امروز با حضور محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام اژهای رئیس قوه قضائیه، آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عباس عراقچی وزیر امورخارجه، محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور و حجتالاسلام و المسلمین اختری رئیس کمیته حمایت از مردم فلسطین در سالن اجلاس سران آغاز به کار کرد.
همایش بینالمللی مکتب نصرالله با حضور صاحبنظران و اندیشمندانی بیش از ۱۳ کشور جهان و با سخنرانی جمعی از مسئولان لشکری و کشوری در چهلمین روز شهادت پرچمدار مقاومت، مجاهد شهید سید حسن نصرالله برگزار شد؛ تاکید این اجلاس بر معرفی ابعاد مختلف فکری و معرفتی شهید نصرالله و همچنین نقشآفرینیهای سیاسی او در مواجهه با استکبار و صهیونیست است. این همایش بینالمللی باهدف شناخت ابعاد شخصیتی شهید نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
محورهای اصلی همایش مکتب نصرالله به بررسی ابعاد مختلف فکری، شخصیتی و سیاسی سیدحسن نصرالله اختصاص دارد که از آن جمله میتوان به «ابعاد شخصیت فردی، علمی، معنوی و خردورزی شهید سید حسن نصرالله»، «دیدگاه های گفتمانی شهید نصرالله»، «ابعاد مدیریتی همه جانبه شهید نصرالله»، «تمدن نوین اسلامی در مکتب فکری و مبارزاتی نصرالله»، «ارزشهای آرمانی و منافع ملی در مکتب انقلابی نصرالله»، «همزیستی ملی و پاسداری از هویت مذهبی در مکتب نصرالله»، «دیدگاههای گفتمانی شهید نصرالله (بین المذاهب، بینالادیان و تعامل با جریانهای سیاسی و قومی)»، «راهبرد مقاومت، جهاد و مبارزه با صهیونیسم و استکبار در مکتب نصرالله» و «وفاداری، پایبندی و تبعیت از رهبری ولایت فقیه در مکتب فکری و عملی شهید نصرالله» اشاره کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: سید حسن نصرالله یک سیاستمدار جدی و کامل در عرصه ملی، منطقهای و جهانی بود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این همایش با گرامیداشت یاد شهدای مقاومت به بررسی ابعاد شخصیتی شهید سید نصرالله پرداخت و گفت: سید حسن نصرالله ترکیب جامعی بود از ویژگیهایی که در فرد یا افراد به ندرت جمع میشود.
صالحی گفت :شهید حسن نصرالله یک شخصیت اندیشمند و تحلیلگر بود و همه ما تحلیل و اندیشه های او را در حوزه های مختلف شنیدیم و مطالعه کردیم اما در کنار چنین شخصیتی یک شخصیت عملگرا هم بود باید گفت بسیاری از افراد در صحنه معرفت پیشتاز هستند اما در صحنه عمل و میدان آن پیشتازی را ندارند.
وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی ادامه داد : شهید حسن نصرالله وقتی تحلیل می کرد در قله بود و وقتی هم عمل می کرد در قله بود همچنین او یک سیاست مدار جدی و کامل بود هم در عرصه ملی و هم در عرصه منطقه ای در کنار این موضوعات او یک فرمانده نظامی برتر بود.
صالحی افزود: از آغاز اشغال لبنان از سال ۱۹۸۲ توسط رژیم اشغالگر اسراییل شهید حسن نصرالله در نقش یک فرمانده نظامی ظاهر شد باید گفت شخصیت های سیاسی کمی هستند که هم فرمانده نظامی باشند و هم سیاست مدار برجسته اما شهید حسن نصرالله هر دو آنها بود. شهید حسن نصرالله به منافع ملی لبنان توجه داشت به سرزمین و جغرافیای لبنان دلبسته بود و همچنین یک شخصیت اسلامی فراملی بود و اینکه یک فرد بتواند هم در افق جغرافیا تعریف شود و هم در افق منطقه و جهان بسیار نادر است.
حجتالاسلام ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هدف اصلی از شکلگیری این نشست را ادای دین به شخصیتی دانست و گفت: ابعاد ناشناخته شخصیت سید حسن نصرالله بیش از ابعاد شناخته شده او بود.
ایمانی پور هدف از اصلی این نشست و انتخاب ان به عنوان مکتب نصرالله ادای دین به شخصیتی بود که ابعاد ناشناخته شخصیت جامه اش بیش از ابعاد شناخته شده اش بود پر واضح است که برای پیروی راهش ناگزیر از تبیین ابعاد پیدا و پنهان وجود پربرکتش هستیم.