نوشیدنیهای گازدار و قهوه خطر سکته مغزی را افزایش میدهند، چای و آب اثر عکس دارند
طبق مطالعات، نوشیدنیهای گازدار حاوی شکر یا شیرینکنندههای مصنوعی احتمال سکته مغزی را ۲۲ درصد افزایش میدهند
علاقهمندان به قهوه مراقب باشند که بیش از چهار فنجان در روز قهوه ننوشند، زیرا یکی از چندین نتیجه به دستآمده از دو مطالعه پروژه تحقیقاتی اینتراستروک میگوید مصرف برخی نوشیدنیهای گازدار، آبمیوههای غلیظ و قهوه با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است. با این حال، به نظر میرسد مصرف منظم چای و آب این خطر را کاهش میدهد.