خبرگزاری کار ایران

جادوی رنگ‌‌آمیزی با قالی‌های ترکمن سعادت

جادوی رنگ‌‌آمیزی با قالی‌های ترکمن سعادت
کد خبر : ۱۵۵۷۸۸۲

تولیدات فرش ترکمن سعادت، در استان گلستان از سال ۱۳۷۲در زمینه‌ی تولید فرش ترکمنستان گلستان و خراسان شمالی آغاز به کار کرد این مجموعه‌ به صورت متمرکز ۱۰۰۰ بافنده دارد و سالیانه ۳ هزار بافنده غیر متمرکز با این مجموعه همکاری می‌کنند.

پیغمبرقلی سعادت‌نژاد، مدیر مجموعه فرش سعادت در گفتگو با خبرنگار بازرگانی ایلنا گفت : قالی‌های ترکمن از کهنه‌ترین و عمده‌ترین قالی‌ها به شمار می‌رود که از قرن نوزدهم میلادی، باقی مانده است. در عین حال که بافت قالی در بین برخی از قبایل ترکمن تأیید نشده است، چندین قبیله که قدیمتر، بزرگتر و نیرومندتر از همه هستند این سبک از قالیهارا می‌بافتند.

او در ادامه افزود: ایل‌های بزرگی همچون سالور و چدر از قدیمترین ایلاتی بوده‌اند که قالیبافی در آنها رواج داشته است و هر کدام از آنها نقوش مربوط به قبیله خود را داشته اند.

سعادت نژاد در ادامه در خصوص مجموعه خود خاطر نشان کرد: ما تولیدکننده تولیدات فرش ترکمن سعادت در استان گلستان هستیم که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۲در زمینه‌ی تولید فرش ترکمنستان گلستان و خراسان شمالی شروع کردیم .مجموعه‌ی ما امروز به صورت متمرکز ۱۰۰۰ بافنده دارد و سالیانه ۳ هزار بافنده غیر متمرکز با این مجموعه همکاری می‌کنند.

سعادت در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا در خصوص نحوه‌ی فروش و ارتباط‌گیری با مشتریان نیز گفت: فروش مجموعه سعادت، به صورت آنلاین و فروش نمایشگاهی است و همینطور می‌توان از فروش عمده این مجموعه که تخصصی‌ترین شیوه‌ی فروش‌شان است نام برد، این مجموعه در تهران، ارومیه و گلستان دفاتر فروش فعال دارد.

سعادت نژاد با اشاره به مشکلات و چالش‌های پیش روی این صنعت ابراز داشت: امیدواریم مشکلاتی که دربحث صادرات پیش رویمان است به زودی حل شود و راهکارهای جدیدی در این راستا برای تولیدکنندگان از سوی مسئولین ارائه شود، همچنین مشکلاتی در حوزه‌ی گمرک برایمان پیش آمده است که قابل توجه بوده و باید رسیدگی شود.

این فعال حوزه فرش در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا در مورد برگزاری نمایشگاه ها و چالش‌های پیرامون این صنعت توضیح داد: بازخورد نمایشگاه‌ها به اطلاع رسانی این رویداد وابسته است که متاسفانه اطلاع رسانی به صورت جامع و کابردی نبوده و این موضوع باعث شده هرساله بازخورد این نمایشگاه‌ها کم شود که باتوجه به سابقه پانزده ساله‌ی شرکت در نمایشگاه فرش دستباف به موضوع افزایش هزینه غرفه ها و همچنین تغییر تاریخ برگزاری نمایشگاه برمی گردد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز