در گفتوگو با ایلنا عنوان شد:
سیاست دولت بر کاهش واردات نهاده/ امکان کشت علوفه ۱۲ میلیون هکتاری در دیمزار
![سیاست دولت بر کاهش واردات نهاده/ امکان کشت علوفه ۱۲ میلیون هکتاری در دیمزار](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/uTWZyfSYMyMV/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pmSww05PI0uk7otfNPZWXfo,/175019_964.jpg)
به گفته نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس به دلیل اعطای مجوز به واردات نهاده بیش از نیاز کشور مقادیر زیادی از این کالا در گمرکات و بر روی آب مانده که باید به زودی تعیین تکلیف شود.
پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا از واردات حجم زیادی نهاده دام و طیور به کشور خبر داد و گفت: اکنون در موقعیتی قرار داریم که بیش از نیاز به واردات نهاده مجوز داده شده است، این مقادیر باید به مصرف برسد زیرا امکان ذخیره آنها در بلندمدت وجود ندارد و ماندگاری آنها به فسادشان میانجامد.
وی افزود: بخشی از نهادههای وارداتی اکنون در گمرکات مانده و بخشی دیگر روی آب است و باید ترخیص و تعیین تکلیف شود و در مدار مصرف قرار بگیرد و با قیمت مناسب در اختیار دامداران قرار بگیرد.
فلسفی تصریح کرد: قیمت نهادههای دامی نباید افزایش پیدا کند.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه از سیاست دولت بر کاهش واردات نهاده خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم این اتفاق با جایگزینی واردات به جای تولید اتفاق بیفتد.
وی در پاسخ به اینکه شرایط اقلیمی اجازه افزایش واردات را میدهد یا نه؟ توضیح داد: در برخی مناطق کشور قابلیت کشت علوفه در دیمزارها وجود دارد و این عدد تا ۱۲ میلیون هکتار میتواند رشد کند.
فلسفی خاطرنشان کرد: کاشت علوفه در مراتع یکی از راهکارهایی است که در این زمینه اندیشیده و برای آن برنامهریزی شده تا کشور در تامین علوفه به خودکفایی برسد با این حال تحقق این امر نیازمند این است که دولت با برنامه مدون و به کارگیری فناوریهای روز سیاست جایگزینی تولید با واردات را دنبال کند.