درخواست برخی فعالان سیاسی خوزستان از دولت؛
هیچ وکیلی در تهران نداریم/انتخاب استاندار خوزستان بر مبنای شایستگی باشد، نه سهمخواهی
برخی نامهای مطرح شده و گمانهزنیها برای انتخاب استاندار خوزستان با واکنشهای منفی فعالان استان روبرو شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، برای اولین بار و در دولت روحانی پس از برکناری بامدادی و ناگهانی عبدالحسن مقتدایی استاندار وقت در سال ۱۳۹۵، وی از عنوان «اژدهها» استفاده کرده و گفته بود: «گناه من این بود که پایم را بر گلوی اژدههای استان گذاشتم و باج به شغال ندادم.»
این صحبت استاندار وقت، باعث نگرانی شهروندان خوزستانی شد که چگونه میشود در حالیکه این استان ثروتمند مرزی با مشکلات فراوان دست و پنجه نرم میکند، کسانی از فرزندان همین خاک، به دنبال منافع و باند بازیهای خود باشند؟
حقیقتا و براساس اتفاقات رخ داده در حول محور استاندارهای بعدی، به جز یک تا دو مورد، باقی انتصابات با حواشی فراوان و عدم رضایت عمومی روبرو گردید تا این اندازه که نمیتوان به انتصاب های پس از آن، نمره قبولی داد.
اکنون و پس از روی کار آمدن دولت چهاردهم، در روزهای اخیر فعل و انفعالاتی توسط برخی مدعیان پدرسالاری در استان و یا پایتخت نشین، برای اعمال نفوذ در انتخاب استاندار جدید، به وضوح مشاهده میشود و در این راستا نامهایی هم مطرح شده که باعث نگرانی دلسوزان واقعی استان شده است. از نامهای افراد غیر بومی و بدون رزومه مثبت گرفته تا افرادی که خطاهایشان صدای برخی از نمایندگان آن استانها در مجلس را درآورده است.
آنچه پزشکیان و وزیر کشورش باید به آن توجه جدی داشته باشند، حل مشکلات تلنبار شده خوزستان است که حتما میبایست برای حرکت به این سمت، از یک استاندار شناخته شده، آگاه به مسائل استان و مستقل که وامدار هیچ شخص یا جناحی نباشد، استفاده کند.
این را نیز نباید فراموش کرد که انتصاب استاندار تحمیل شده، جز ایجاد سرخوردگی در مردمی که برای تغییر مثبت به وعدههای پزشکیان رأی دادند، و البته افزوده شدن به مشکلات روزافزون خوزستان، عایدی دیگری نخواهد داشت.