مجری بنیاد علوی استان فارس خبرداد؛
آزادسازی بیش از ۵۰۰ زندانی توسط بنیاد علوی طی یک ماه
اختصاص ۱۵و ۳۵ میلیون تومان برای حوزه درمان و ودیعه مسکن
مجری بنیاد علوی استان فارس گفت: طی دو سال گذشته بیش از ۱۵۰۰ فقره وام اشتغالزایی تبصره ۱۸ به مبلغ ۳ میلیارد تومان به متقاضیان، کارآفرینان و افراد جویای کار در این استان اعطا شده است و این اعتبار امسال به ۹۶۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
به گزارش ایلنا، محمدامیر لطفیپور امروز دوم تیرماه در یک نشست خبری از اجرای طرح «حیات» در استان فارس خبر داد و افزود: این طرح با هدف اشتغالزایی و حمایت از طرحهای کسب و کار اجرا میشود. در ۲۴ شهرستان استان، با بررسی کسب و کارها و نیازسنجی جامعه، طرحها برای دریافت تسهیلات کمبهره به بانک معرفی میشوند و بنیاد علوی نیز از اجرا و توسعه این طرحها حمایت میکند.
وی ادامه داد: در این طرح، برای مشاغل خرد و خانگی با ایجاد اشتغال برای دو نفر، تسهیلاتی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان با سود ۴ درصد، برای مشاغل کارگاهی با ایجاد اشتغال برای ۷ نفر تا سقف یک میلیارد تومان با سود ۱۰ درصد و برای مشاغل بنگاهی با ایجاد اشتغال برای ۲۰ نفر، تسهیلات ۳ میلیارد تومان با سود ۱۴ درصد در نظر گرفته شده است.
مجری بنیاد علوی استان فارس گفت: بنیاد علوی، به عنوان بازوی محرومیتزدایی بنیاد مستضعفان، مسئولیت اجرای الگوی جامع آبادانی و پیشرفت را بر عهده دارد و در زمینههای مختلفی از جمله اشتغال، بهداشت و درمان، عمران، آموزش و پرورش، حمایت از بیماران صعبالعلاج، ساخت مدارس و کمک به دانشآموزان بیبضاعت و … به مردم خدمات ارائه کرده است.
مجری بنیاد علوی استان فارس به تسهیلات معیشتی نیز اشاره کرد و گفت: مبالغ ۱۵ و ۳۵ میلیون تومان برای حوزه درمان و ودیعه مسکن اختصاص یافته و اعتبار لازم برای تسهیلات درخواستی ۸۰۰ نفر فراهم شده است.
وی در بحث آزادسازی زندان خاطرنشان کرد: فقط در ماه گذشته بیش از ۵۰۰ زندانی با بیش از ۵۰میلیارد بودجه توسط بنیاد علوی آزاد شدند.
لطفیپور اذعان داشت: تفاهمنامهای برای خانوادههایی با بیماران پروانهای به امضا رسیده و تاکنون ۲۸۷ میلیارد تومان برای ساخت مسکن این خانوادهها اختصاص یافته است.
مجری بنیاد علوی استان فارس تصریح کرد: در حوزه بهداشت و درمان، بنیاد علوی با شعار «توسعه و ارتقای سلامت با تأکید بر اقدامات پیشگیرانه» ، خدمات مربوط به بیماریهای چشمی و دهان و دندان را در مناطق محروم روستایی و شهری به واجدین شرایط ارائه میدهد و برنامههای حمایتی برای تغذیه زنان باردار نیز در نظر گرفته است.
لطفیپور در زمینه آموزش و پرورش هم گفت: با هدف ارتقای عدالت آموزشی و تأمین شرایط لازم برای استعدادهای برتر اقشار ضعیف، برنامههایی در مناطق کمبرخوردار اجرا شده تا دانشآموزان این مناطق از فرصتهای آموزشی بهرهمند شوند.
وی همچنین به ارتقای مهارتی جوانان مستعد، برگزاری رویدادها و اردوهای تربیتی و دینی، ارتقای علمی و معرفتی معلمان، آموزش دانشآموزان و والدین آنها در بستر فناوریهای نوین و تقویت معنوی مراکز فرهنگی و مساجد به عنوان سرفصلهای آموزشی اشاره کرد.