در دوازدهمین اجلاس سراسری رضایت مندی مشتری؛
تندیس ملی رضایت مندی مشتری به شرکت سیمان خاکستری نی ریز اهدا شد
نشان و تندیس ملی رضایت مندی مشتری در دوازدهمین اجلاس سراسری به همین نام در تهران به شرکت سیمان خاکستری نی ریز اهدا شد.
به گزارش ایلنا، مدیر عامل سیمان خاکستری نی ریز با اشاره به دلایل برگزیده شدن شرکت سیمان خاکستری نی ریز در این اجلاس اظهار داشت: انتخاب شرکت های برتر در این اجلاس منوط به رعایت شاخصههایی بوده که عمدتا از محورهای اجلاس بود.
حبیب الله شریفی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با تاکید بر آموزش های علمی در توسعه کسب و کارها افزود: شرکت سیمان خاکستری نی ریز همواره سعی کرده در راستای شاخصه های رضایت مندی مشتری همچون آشنایی با تکنیک های جهانی تعامل با مشتریان و بنگاهها از طریق آموزش های کاربردی حرکت کند.
شریفی خاطرنشان کرد: امروزه در بازار اقتصادی دنیا معیارهای مهمی چون مزایای به کارگیری ارتباط صحیح با مشتری و مشتری محوری در سازمان ها یک موضوع بسیار مهم و کلیدی است و ضامن موفقیت های یک شرکت محسوب می شود.
مدیر عامل سیمان خاکستری نی ریز افزود: قطعا فاکتورهایی چون شناسایی رضایت مشتری بر افزایش سود دو سویه مشتریان و سازمان نقش مهمی دارد و شرکت های موفق همواره این مهم را مد نظر دارند.
شریفی همچنین گفت: شناخت نقش رضایت مندی مشتریان و همراهی با مشتریان پس از فروش و تا انتهای مصرف کالا و حفظ مشتریان در چالش های کسب و کار همواره مورد توجه شرکت سیمان خاکستری نی ریز بوده است.
مدیر عامل کارخانه سیمان خاکستری نی ریز همچنین اظهار داشت: چگونگی کاهش فاصله مشتری و سازمان و تعامل بیشتر مشتریان، مدیران و کارکنان در راستای افزایش ضریب رضایت در کلیه سطوح و افزایش بهره وری سازمان و آشنای با متدهای جهانی crm و csm در دوران پساکرونا و همچنین سادگی و سهولت برقراری ارتباط مشتریان با مجموعه دست اندرکار نیز از جمله معیارهایی است که همواره برای شرکت مد نظر است.
وی با قدردانی از موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران به عنوان برگزار کننده این اجلاس گفت: شرکت سیمان خاکستری نی ریز از بدو فعالیت خود رضایت مشتری را یک اصل مهم برای خود محسوب کرده و در این راستا سعی کردیم با آموزش های به روز این مسئله را دنبال کنیم.
پاسخ به نیازهای پیدا و پنهان مشتریان
در این مراسم حسین میر محمد صادقی، رئیس موسسه آموزشی اتاق بازرگانی ایران در سخنانی اظهار داشت: مشتری مداری و رضایت مندی و وفاداری مشتری امروز مورد توجه فعالان تجاری و صنعتی است و کسانی که می خواهند محصول جدیدی را ارائه دهند از نظرات مشتریان بیشتر استفاده می کنند.
وی افزود: اگر رضایت مندی در مشتری ایجاد شود با تبلیغات دهان به دهان، شرکت ها را از انجام تبلیغات دیگر بی نیاز می کند.
میر محمدصادقی همچنین گفت: پرداختن به شکایت مشتریان ناراضی و پاسخ مثبت به این شکایات و پیگیری آنها بسیار مهم است و رضایت مندی را فراهم می کند. وی خاطرنشان کرد: وقتی یک کالا متناسب با سفارش مشتری آماده می شود موجبات رضایت مندی را ایجاد می کند بویژه اینکه کالا با کیفیت تهیه شود.
میر محمد صادقی تصریح کرد: نیازهای پیدا و پنهان مشتری باید با ارائه محصولات با کیفیت ارضا شود و فهم این مسئله در کنار مسئولیت پذیری، ارائه بسته بندی های مدرن و ارسال سریع و سایر مکانیزم ها بسیار اهمیت دارد.
امین زاده عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی نیز در این جلسه با اشاره به تجربیات متعدد در خصوص امر مشتری مداری اظهار داشت: تجربه نشان داده است افراد با خلاقیت های فردی خود در عرصه مشتری مداری از یک تولید کوچک به تولیدات بزرگ رسیده اند.
وی افزود: در دنیا با روش های مختلف به جذب مشتری می پردازند و با کار دسته جمعی نوع بازاریابی ها را تغییر دادند تا بتوانند ضمن توسعه اقتصادی رضایت مشتری را نیز جلب کنند.
بقای سازمانی منوط به رضایت مندی مشتری است
در ادامه سیده فاطمه مقیمی، رئیس کانون بازرگانان زنان ایران نیز در این نشست گفت: مدیریت ارتباط با مشتری یک هنر است و مشتری کسی است که بقای سازمانی و سودآوری ما را رقم می زند.وی افزود: مشتری وقتی احترام و تکریم سازمان را می بیند، انگیزه دوچندانی برای ارتباط با شرکت پیدا می کند که این نیازمند تجزیه و تحلیل دقیق سازمانی است.
مقیمی ادامه داد: تعامل دو طرفه و دو سویه بین خدمات گیرنده و خدمات دهنده باید به صورت مداوم وجود داشته باشد و با یک خرید و فروش ساده به اتمام نرسد.وی خاطرنشان کرد: یک مجموعه سازمانی باید این ارتباط را همیشه حفظ کند تا خواسته های مشتریان را به روز ثبت و ضبط کند و با تشکیل یک پرونده مستقل برای هر مشتری به صورت دقیق به نیاز مشتریان پاسخ گوید. لازم به ذکر است شرکت سیمان خاکستری نی ریز 2هزارو500شغل مستقیم و غیر مستقیم در شهرستان نی ریز ایجاد کرده است.
این کارخانه در شرایطی در نی ریز فعالیت خود را آغاز کرد که 25هزار هکتار زمین کشاورزی منطقه به دلیل خشکسالی و کم آبی از چرخه تولید خارج شده بود و این کارخانه نقشی مهمی در اشتغال ساکنان ایفا کرد.کارخانه سیمان خاکستری نی ریز دارای مجهز ترین و به روزترین دستگاههای تولید سیمان دنیا است.