نظارت دقیق سازمان غذا و دارو بر تولید فراوردههای گوشتی
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو از نظارتهای سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس خبر داد.
به گزارش ایلنا، حشمتالله رضوی موسوی با اشاره به اهمیت سلامت فرآوردههای گوشتی، گفت: سازمان غذا و دارو بهعنوان متولی نظارت بر تولید محصولات غذایی، بر مراحل تولید سوسیس و کالباس نظارت دارد و کارخانههای تولیدکننده این فرآوردهها موظفاند از گوشت سالم و مواد اولیه مجاز استفاده کنند و هرگونه تخطی از ضوابط بهداشتی با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو افزود: استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.
حشمتالله رضوی موسوی درباره میزان گوشت استفادهشده در محصولات گوشتی گفت:عبارت سوسیس ۹۰ درصد به این معناست که ۹۰ درصد ترکیب این محصول را گوشت و ۱۰ درصد آن را سایر ترکیبات تشکیل میدهد. همچنین، در تولید سوسیس و کالباس از گوشت خالص استفاده میشود، اما در برخی محصولات کمدرصد ممکن است از گوشت جداسازیشده مکانیکی نیز استفاده شود که باید بر روی برچسب محصول درج شود.
رضوی موسوی افزود: سازمان غذا و دارو با پایش مستمر و آزمایشهای کنترل کیفی، میکوشد از سلامت مصرفکنندگان محافظت کند و توصیه ما به مردم این است که هنگام خرید این فرآوردهها، به نشان سازمان غذا و دارو و اطلاعات درجشده بر روی بستهبندی توجه ویژه داشته باشند.