خبرگزاری کار ایران

تعدیل ۶۰۰ نفر کارگر پیمانی شهرداری ساری/ عضو شورای شهر: اگر بحث بودجه‌ای و قراردادی است من در خدمت‌شان هستم

تعدیل ۶۰۰ نفر کارگر پیمانی شهرداری ساری/ عضو شورای شهر: اگر بحث بودجه‌ای و قراردادی است من در خدمت‌شان هستم
کد خبر : ۸۱۹۱۲۶

نزدیک به ۶۰۰ کارگر مجموعه شهرداری ساری در استان مازندران با مشکل تعدیل و بیکاری مواجه هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی منابع کارگری در ساری می‌گویند: حدود ۶۰۰ کارگر پیمانی شهرداری این شهر با عناوین مختلف شغلی از تاریخ ۳۱ شهریور ماه با ورود شهردار جدید از کار بیکار شده‌اند. در پی این مساله، تعدادی از کارگران در روزهای گذشته مقابل ساختمان شورای شهر و شهرداری تجمع کردند.

گفته می‌شود شهرداری ساری بیش از ۶ هزار نیروی رسمی، پیمانی و قراردادی و شرکتی دارد و میانگین سابقه کاری کارگران تعدیل شده یک تا ۲ سال است که برخی از آنها هنوز بابت بخشی از مطالبات مزدی خود را طلبکار هستند.

از قرار معلوم شهردار ساری که کمتر از دو هفته است مدیریت شهر را به‌دست گرفته، معتقد است که این ۶۰۰ کارگر از راه غیرقانونی و بدون طی روال قانونی استخدامی در سال‌های ۹۷ و ۹۸ جذب شهرداری شده‌اند.

این کارگران می‌گویند: بیکاری در این شرایط اقتصادی، زندگی خانوادگی ما را زمین می‌زند. در شرایطی که با وجود اشتغال، هزینه‌های زندگی تامین نمی‌شود، چگونه می‌توانیم خانواده خود را در زمان بیکاری مدیریت کنیم؟

قاسم قاسمی (عضو شورای شهر ساری) با تایید خبر تعدیل کارگران شهرداری این شهر گفت: این کارگران تحت مسئولیت چند پیمانکار بتدریج از یک تیر ماه سال ۹۴ جذب شهرداری شده‌اند که با خاتمه‌ مدت قرارداد از تاریخ یکم مرداد ۹۸ بیکار شده‌اند. در عین حال ما آمار دقیقی از کارگران تعدیل شده نداریم.

به گفته وی؛ این اتفاق درحالی افتاد که مدیریت شهری تمام تلاش خود را برای حفظ اشتغال این تعداد کارگر انجام نداده است.

قاسمی ادامه داد: سؤال اینجاست اگر قرار بر این بود این نیروها به‌کار گرفته نشوند، چرا جذب شهرداری شده‌اند؟ آنها با هزار امید، زندگی خود را بر اساس حقوق پیش‌بینی‌شده بنا نهاده، وام گرفته و ازدواج کرده‌اند، حتی برخی از آنها یک یا چند ماه حقوق گرفتند، اگر قرار نبود بمانند پس چرا به آنها حقوق و ملزومات اداری دادند؟ چطور شد که در ابتدا اجازه ورود دادند و در ادامه در تصمیمی عاجلانه با زندگی بیش از ۶۰۰ نفر از نیروهای شهرداری بازی کردند؟

وی با تاکید بر اینکه شهرداری ساری درآمد بسیار خوبی دارد و از لحاظ مالی مشکلی برای پرداخت حقوق مزایای این تعداد کارگر ندارد، گفت: شهرداری ساری سال گذشته فقط از محل اوراق ۴۵۰ میلیارد تومان درآمد داشته است. در عین حال ۱۷۰ میلیارد تومان هم از عوارض عمومی شهر کسب درآمد کرده و از لحاظ درآمدی در رتبه سوم کشوری بعد از شهر تهران و مشهد قرار دارد.

قاسمی با بیان اینکه بین شهرداری و شورای شهر همکاری وجود ندارد و حتی در دادن آمار تعداد کارگران بیکار شده و شاغلان در شهرداری به آمار دقیقی نمی‌توانیم دست پیدا کنیم، به تشریحِ ساختارِ «تامین نیروی انسانی» در شهرداری ساری  پرداخت و گفت: شهرداری ساری با چند شرکت خدماتیِ پیمانکاری قرارداد دارد که نیروی کار خود را از طریق این شرکت‌ها تامین می‌کند.

عضو شورای شهر ساری تأکید کرد: به سادگی مشکل این نیروهای تازه بیکار شده، حل می‌شود اما اراده‌ای مبنی بر حل این مشکل نه از شهرداری و نه شورای شهر وجود ندارد. اگر بحث بودجه‌ای و قراردادی است من در خدمت‌شان هستم، به همکارانم در شهرداری و شورا می‌گویم که برخی هزینه‌های موجود می‌تواند سر سفره کارکنانی که از جوانان و مردم همین شهر هستند بیاید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز