مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همدان:
همدان رتبه نخست بیمه روستائیان و عشایر کشور را به خود اختصاص داد
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همدان گفت: این استان مطابق آمار کشوری در شاخص بیمه شده فعال در کشور با اجرای ۷۵ درصد تعهد در رتبه نخست قرار گرفته است.
به گزارش ایلنا از همدان، حاتم شکری اظهار کرد: تعهد بیمه شده فعال استان همدان در سال جاری ۱۲۰ هزار نفر است که تاکنون ۸۰ هزار نفر معادل ۷۵ درصد تاکنون تمدید و ثبت نام کردند که در آمارنامه کشوری بالاترین ضریب نفوذ بیمه شدگان فعال را به خود اختصاص داده است.
وی از افزایش نرخ وفاداری و سطح ضریب نفوذ بیمه در استان همدان خبر داد و افزود: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان با ۴۴ درصد تحقق تعهد سالانه ضریب نفوذ بیمه در رتبه سوم کشوری قرار دارد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: همدان در شاخصه کشوری بررسی عملکرد استان ها در تراز ۲۰ ساله ضریب نفوذ بیمه شده فعال یا نرخ وفاداری که شاخصه مهم پایداری صندوق های بیمه ای است در رتبه سوم کشور قرار دارد.
شکری اظهار کرد: پنج هزار نفر از روستاییان و عشایر استان از ابتدای سال جاری تاکنون عضو این صندوق شدهاند و مجموع آمار بیمه شدگان به ۱۶۷ هزار نفر افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: از سال ۱۳۸۴ تاکنون بیش از ۱۶۷ هزار نفر زیر پوشش این صندوق قرار گرفتند و بیش از ۹ هزار نفر نیز مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت از این صندوق دریافت میکنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان ادامه داد: همچنین بیش از ۵۰۰ حکم مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت سرپرست خانوار صادر شده است.
شکری یادآوری کرد: احکام مستمری بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر بخش شیرین سو شهرستان کبودرآهنگ هفته گذشته در مراسمی به مناسبت ۱۳ آذر روز بیمه با حضور حضرت آیتالله شعبانی موثقی نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان، فرماندار کبودرآ هنگ و مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اهدا شد.
وی اظهار کرد: ۵۰ کارگزاری در استان همدان به روستاییان و عشایر خدمات ارائه می دهند و تمام فرآیندهای بیمهای به صورت الکترونیکی است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان همچنین با بیان اینکه ماهیت این صندوق اختیاری و جامعه هدف صندوق ۲۸۹ هزار نفر در استان است، ادامه داد: بازنشستگی، از کارافتادگی، مستمری فوت به بازماندگان از مزایای اصلی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر محسوب می شود.
شکری افزود: جامعه هدف این صندوق ساکنان روستا و مناطق عشایری، افراد ساکن در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و شاغلان فصلی، قالیبافان، زنبورداران و کشاورزان شهرهای با جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر هستند.
وی ادامه داد: همچنین رانندگان برون شهری در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، زنان سرپرست خانوار بهزیستی، تمامی مشاغل وابسته به کشاورزی، کارکنان مراکز دامپزشکی، اعضا سازمان نظام مهندسی کشاورزی و شاغلان صنایع دستی در شهر و روستا و کارگران فصلی مشمول عضویت و استفاده از مزایای صندوق هستند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان همچنین یادآور شد: این صندوق در راستای ایجاد عدالت اجتماعی و رفع تبعیض بین روستاییان و عشایر و مردم شهری برای دریافت حقوق بازنشستگی در سال ۱۳۸۴ تاسیس شد.
شکری افزود: بیمه اجتماعی نقش تاثیرگذاری در اقتصاد خانوادهای روستایی وعشایری دارد و از مهاجرت این قشر تولیدگر به شهر جلوگیری می کند.
وی ادامه داد: دهیاران به عنوان بازوان اجرایی دولت در روستا می توانند در شناسایی افراد بدون پوشش بیمه کمک کنند تا همه بتوانند از این خدمت ارزنده که موجب حفظ و کرامت انسانی میشود بهرهمند شوند.