خبرگزاری کار ایران

معرفی انواع نبات با کیفیت از بهترین برند

معرفی انواع نبات با کیفیت از بهترین برند
کد خبر : ۱۳۵۰۱۶۴

نبات، چاشنی محبوب ایرانی‌ها که طعم شیرین و دوست داشتنی آن سبب این محبوبیت شده است. ناگفته نماند که نبات با وجود طعم شیرین مزایای درمانی زیادی هم دارد. مطمئناً برای شما هم شرایطی پیش آمده که بعد از شکایت از دل درد به شما خوردن یک لیوان چای نبات پیشنهاد شده که این مورد به درستی نشان‌دهنده خواص درمانی نبات برای اسهال و دل درد است. بیشترین کاربرد نبات استفاده از آن به عنوان یک چاشنی در کنار چای و انواع دمنوش‌های گیاهی می‌باشد.

برخی از شهر‌های ایران از جمله یزد، قم و اصفهان مراکز اصلی تولید نبات در ایران هستند و در این شهر‌ها انواع نبات متناسب با ذائقه ایرانی تولید و توزیع می‌شود. از جمله انواع نبات موجود در بازار می‌توان به شاخه نبات اشاره کرد. اگر هم مصرف شما زیاد است می‌توانید خرید نبات کیلویی را انتخاب کنید. نبات تخته‌ای خود از دیگر انواع نبات موجود در بازار محسوب می‌شود.

جدای از نوع عرضه، نبات از نظر رنگ و طعم هم دارای تنوع است. برخی از انواع نبات که بیشتر به نبات ساده شهرت دارند سفید هستند. برخی دیگر هم به دلیل داشتن رشته‌های زعفران زرد رنگ بوده و از آن‌ها تحت عنوان نبات زعفرانی یاد می‌شود. برخی از تولید‌کنندگان نبات گیاهی هم تولید می‌کنند. در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد انواع نبات کسب کنید.

 

انواع نبات

نبات تخته‌ای:

بدون تردید نبات تخته‌ای یکی از خوشمزه‌ترین انواع نبات موجود در بازار است که ارزش غذایی بالایی هم دارد. این نبات از محلول اشباع قند ساکارز تولید می‌شود و افراد زیادی متقاضی خرید نبات تخته ‌ای هستند. برای تهیه محلول اشباع را درون یک ظرف مستطیلی با عمق کم میریزند. طعم مطلوب در کنار شکل ظاهری مناسب سبب شده تا خرید نبات تخته‌ای انتخاب مناسبی برای خوش طعم کردن نوشیدنی‌های گرم باشد. نبات تخته‌ای هم در عطر و طعم‌های مختلف تولید می‌شود و افراد با ذائقه‌های مختلف می‌توانند این مدل نبات را امتحان کنند.

نبات پودری:

یکی از انواع نبات است که از خرده‌های ریز سایز نبات‌ها به دست می‌آید. وجود نبات پودری به این معنا است که نبات دارای دور ریز نبوده و مقداری از نبات که طی فرایند‌های مختلف تهیه انواع نبات خرد می‌شود نیز جمع‌آوری شده و به عنوان نبات پودری عرضه می‌شود. همانگونه که از نام این نوع نبات مشخص است به شکل پودر است و در مقایسه با سایر انواع نبات ابعاد کوچکتری دارد. این نبات بیشتر به جای شکر کاربرد دارد. توجه داشته باشید، استفاده از نبات پودری گزینه مناسبی برای مهمانی نیست و بهتر است این نوع نبات را به صورت شخصی استفاده کنید.

معرفی انواع نبات با کیفیت از بهترین برند

شیره نبات:

اگر قصد خرید نبات تخته‌ای را دارید مطمئناً متوجه این نکته شده‌اید که بیشتر انواع نبات موجود در بازار حالت بلوری دارند. در این بین تنها شیره نبات است که مایع بوده و حالت بلوری دیگر انواع نبات در آن دیده نمی‌شود. شیره نبات قابلیت شیرین کنندگی زیادی داشته و می‌توان از آن برای شیرین کردن دمنوش‌های مختلف استفاده کرد. مزیت دیگر شیره نبات قابلیت انحلال بالای آن است و مزایای درمانی آن سبب شده تا مصرف شیره نبات قوای بدنی فرد را هم تقویت کند. شیره نبات خود دارای تنوع بوده و در انواع ساده، زعفرانی و گیاهی تولید می‌شود.

پرده نبات و نبات مخلوط:

از دیگر انواع نبات، پرده نبات است. این نوع نبات از بلور‌های نازک بر روی پاتیل به وجود می‌آید. بلور‌های پرده نبات بسیار ترد و شکننده بوده و از نظر طعم و کیفیت هم طعم یکسان با دیگر انواع نبات دارند، تنها تفاوت موجود بین پرده نبات و دیگر انواع نبات در شکل ظاهری این نوع نبات است. بهترین نوع پرده نبات در شهر یزد تولید می‌شود.

شیره نبات غلظت به نسبت بالایی دارد. در طی فرایند آماده‌سازی شیره نبات، نبات مخلوط در کف و جداره‌های پاتیل به وجود می‌اید. . خصوصیت ظاهری این نوع نبات شکل ظاهری نامنظم آن است. شکل ظاهری ویژه نبات مخلوط سبب شده تا این مدل بیشتر به صورت عمده و فله‌ای به فروش برسد.

نبات چوبی:

نبات چوبی از دیگر انواع نبات است که ظاهر بسیار زیبا دارد و البته استفاده از این نبات به دلیل داشتن چوب در قیمت انتهایی نبات بسیار آسان است. ظاهر زیبا و کاربرد آسان‌تر این مدل نبات سبب شده تا بیشتر برای استفاده در مهمانی و جشن‌ها مناسب باشد. نبات چوبی تنوع طعم زیادی دارد و انواع نبات چوبی ساده، نبات چوبی زعفرانی، نبات چوبی هل دارد، نبات چوبی زنجبیل، نبات چوبی نعنایی و. . در بازار موجود است که بنا به ذائقه خود می‌توانید در کنار چای و دمنوش از هر کدام آن‌ها استفاده کرده و یک چای دلنشین را میل کنید.

معرفی انواع نبات با کیفیت از بهترین برند

طرز تهیه شاخه نبات:

طرز تهیه شاخه نبات بسیار آسان است و با داشتن مواد اولیه ساده‌ای نظیر شکر، آب تصفیه شده، ظرف شیشه‌ای و چوب باریک به راحتی می‌توانید شاخه نبات را در خانه تهیه کنید. در ابتدا 1000 گرم شکر را با 500 میلی لیتر آب ترکیب کرده و ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را به آرامی هم‌زده تا با یکدیگر ترکیب شده و به جوش بیایند. توجه داشته باشید که تا زمان حل شدن تمامی شکر در آب مواد را هم می‌زنید و به محض حل شدن تمام شکر هم زدن را قطع می‌کنید. سپس ظرف مورد نظر را از قسمت پایین در یک ظرف بزرگتر که درون آن آب سرد ریخته‌اید قرار دهید. هدف از این کار سرد کردن ترکیبات درون ظرف اول است. انجام این کار لازم است تا با سرد شدن، فرایند پخت متوقف شده و مواد نسوزد. در این مرحله می‌توانید افزودنی‌های مورد نظر مثل زعفران، هل و. . را به محلول اضافه کنید. مواد را مجدد هم‌زده تا ماده افزودنی به صورت یکنواخت در ظرف حل شود.

در مرحله بعد نیاز به یک ظرف استوانه‌ای شیشه‌ای دارد. محلول شکر و آب را در ظرف باریک استوانه‌ای ریخته و توجه داشته باشید که دو سانتی‌متر بالایی ظرف باید خالی باشد. سپس چوب‌ها را از قسمت بالایی ظرف اویزان کنید. ظرف را در یک مکان کاملاً آرام و ثابت قرار دهید تا تکان نخورد. بعد از گذشت یک تا دو روز متوجه خواهید شد که بلور‌های کوچکی اطراف چوب جمع شده‌اند که به تدریج رشد کرده و شاخه نبات آماده می‌شود. بعد از آماده شدن شاخه نبات را از محلول بیرون آورده و بگذارید کاملاً خشک و آماده مصرف شود.

معرفی انواع نبات با کیفیت از بهترین برند

به عنوان سخن پایانی باید گفت در این مقاله به توضیح بیشتر در مورد انواع نبات پرداختیم. در ابتدا لازم به ذکر است که تمامی انواع نبات در این مقاله آورده نشده و نبات دارای تنوع بیشتری است. هر یک از انواع نبات شکل ظاهری خاص خود را داشته و متناسب با ذانقه خاصی هستند. از طرفی دیگر انواع نبات کاربرد‌های خاص خود را دارند که این موضوع خود سبب ایجاد تفاوت بین انواع مختلف نبات شده است. به عنوان مثال برای افرادی که نبات زیاد مصرف می‌کنند خرید نبات   کیلویی مناسب است. اگر هم برای مهمانی و عروسی قصد خرید نبات را دارید بهتر است در بین انواع نبات، نبات شاخه‌ای را انتخاب کنید که ظاهر زیبایی داشته و استفاده از آن هم آسان است زیرا به دلیل چوب متصل شده به این نبات آسان‌تر می‌توان نبات را درون چای هم‌زده و حل کرد. برای تهیه انواع نبات به منظور طعم دار کردن، از مواد افزودنی نظیر هل، دارچین، زعفران، زنجبیل و. . استفاده می‌شود که افزودن هر یک از این مواد به زعفران علاوه بر خوش طعم کردن آن به خواص درمانی نبات هم می‌افزاید.

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز