معاون استاندار یزد خبر داد:
تدوین سند آمایش علم و فناوری استان یزد
![تدوین سند آمایش علم و فناوری استان یزد](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/zXU1N6Tspon4/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pli7jMJiz59H7otfNPZWXfo,/%D8%A2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4+%D8%B9%D9%84%D9%85+%D9%88+%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C.jpg)
معاون استاندار یزد با تاکید بر اهمیت نقشه آمایش علمی بر اساس اسناد بالادستی در تعیین چشم انداز استان، از تدوین سند آمایش علم و فناوری استان با هدف توسعه نوآوری خبر داد.
وی افزود: سند آمایش استان منطبق بر واقعیت ها و نگاه کارشناسی جمع بندی شده است و باید مولفه های آن به گفتمان مدیران و افراد موثر در جهت دهی تصمیم گیریهای استان یزد تبدیل شود تا برنامه ریزیهای پیشرو نیز بر اساس این موضوع روشن و مشخص شود.
زینی وند اظهار داشت: با توجه به پیشرفت های علمی و توسعه فعالیت های دانش بنیان در سطح دنیا نیاز جامعه امروز ما آمایش در زمینه فناوری و نوآوری است و اگر به این موضوع توجه نشود ظرفیت های شاخص استان در حوزه های علمی و پژوهشی نیز به نتیجه موثری نخواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس پیش نویس سند آمایش و تجربه سایر استان ها در این زمینه فرآیند تدوین سند آمایش علم و فناوری استان با محوریت کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در دستورکار قرار گرفته تا بر این اساس بتوانیم به وضعیت شفاف و جهت دهی به توانمندی های شاخص در این حوزه دست پیدا کنیم.
معاوناستاندار یزد گفت: لازم است تصمیمگیری در زمینه سیاستهایپژوهشی استان نیز در قالب این کارگروه ساماندهی و موارد منتخب برای تائید نهایی به شورای برنامه ریزی استان ارائه شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار یزد ضمن تاکید بر دعوت از نمایندگان بخش خصوصی در این کارگروه یادآور شد: اعتبارات پژوهشی استان نیز به جای هزینه در فعالیت های جزئی بر پروژه های اثربخش از جمله سند آمایش علم و فناوری متمرکز شود.