با سرمایه گذاری ۱۴۵ میلیارد تومانی؛
کارخانه تولید آهن اسفنجی در بافق احداثمیشود
![کارخانه تولید آهن اسفنجی در بافق احداثمیشود](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/i46A6D9b4oBL/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-3nIltEJmYeuFfrGwjohJ9MP_KX6Prp9btVWjPPHRnsvrBLSM4-DySA,,/210002.jpg)
این پروژه به روش کوره تونلی با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۴۵۰ میلیارد ریال انجام میشود که زمینه اشتغال بیش از ۱۶۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم میکند.
کارخانه تولید ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در بافق احداثمیشود.
به گزارش ایلنا از یزد، فرماندار بافق در نشستی که با حضور معاون و مشاور سرمایه گذاری شرکت گسترش سرمایه گذاری سبا(وابسته به بیمه ایران) در محل فرمانداری برگزار شد با اشاره به ظرفیتهای شهرستان بافق در بخشهای گردشگری، شیلات، کشاورزی و معدن، توجه به معیشت مردم و اقتصاد شهروندان را از اولویتهای اصلی دولت تدبیر و امید برشمرد و اظهار داشت: افزایش درآمد مردم و تقویت بنیههای اقتصادی آنان همواره مد نظر تمام مسئولان میباشد.
سید مهدی طلایی، سرمایه گذاری و اشتغال را یکی از نیازها و اولویتها در شهرستان بافق عنوان کرد و گفت: در شهرستان بافق، ظرفیتهای اقتصادی در حال شناسایی است تا با جذب و تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری زمینه تحقق حماسه اقتصادی مدنظر رهبر انقلاب را فراهم کنیم و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
فرماندار با تاکید بر بستر مناسب برای ایجاد فولاد و صنایع جوار معدنی در شهرستان بافق گفت: هر شهر یا مکانی نسبت به پتانسیل منطقه برای خود خواستگاه و شاخصی دارد، که امیدواریم شهرستان بافق با توجه به وجود معادن غنی سنگ آهن(وجود یک سوم ذخایر سنگ آهن در بلوک بافق) در آیندهای نزدیک شاهد تبدیل شدن به قطب فولاد کشور باشیم.
مشاور سرمایه گذاری شرکت گسترش سرمایه گذاری سبا ضمن تقدیر و تشکر از همراهی قابل توجه مسئولان بافق، همراهی مسئولان را مایه دلگرمی سرمایه گذاران بیان کرد و افزود: همراهی و پاسخگویی مسئولان در مواقع مشکلات میتواند گام بلندی در جهت حضور سرمایه گذاران داشته باشد.
«احمد مروتی» با اشاره به اجرای پروژه تولید آهن اسفنجی در شهرستان بافق گفت: این پروژه به روش کوره تونلی با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۴۵۰ میلیارد ریال انجام میشود که زمینه اشتغال بیش از ۱۶۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم میکند.
وی تامین خوراک اولیه برای تولید سالیانه ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را یکی از پایههای اخذ مجوز احداثکارخانه عنوان کرد و بیان داشت: برای تولید آهن اسفنجی سالیانه به ۳۵۰ هزار تن کنسانتره آهن نیاز داریم که با پیگیریهای بعمل آمده، مدیر عامل شرکت سنگ آهن مرکزی موافقت شرکت را مبنی بر تامین خوراک این کارخانه اعلام کرده است.