خبرگزاری کار ایران

تشدید نظارت دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز تولید، نگهداری، عرضه و فروش مواد غذایی

تشدید نظارت دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز تولید، نگهداری، عرضه و فروش مواد غذایی
کد خبر : ۸۴۸۵۳۲

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت و بازرسی دانشگاه از مراکز تولید، نگهداری، عرضه و فروش مواد غذایی در گیلان خبر داد.

به گزارش ایلنا از رشت، فردین مهرابیان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص  مشاهده جسم خارجی از جمله قرص یا کپسول در برخی از محصولات خوراکی ،  اظهار داشت: بررسی های انجام شده حاکی از آن است که در سطح خطوط تولید و بسته بندی و عرضه کلان از مسیر شرکت های پخش مجاز و رسمی، موردی مشاهده نشده است.

 مهرابیان با بیان اینکه دستگاه های مسوول جهت روشن شدن ابعاد قضیه، بلافاصله با حساسیت به موضوع، ورود کرده اند، گفت: تا این لحظه گزارشی مبنی بر وجود مواد مخدر یا روانگردان در نمونه های ارسالی، نداشته ایم.

وی در ادامه یادآورشد: مرجع اظهار نظر در خصوص محتوای قرص ها و کپسول ها، آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه فروشگاه های مواد غذایی، مکلف به تامین فرآورده های غذایی از شرکت های پخش معتبر و مجاز در قبال فاکتور رسمی فروش می باشند، تصریح کرد: در صورت خرید از توزیع کننده های غیر مجاز، در قبال پیامدهای آن پاسخگو خواهند بود.

 مهرابیان اظهار داشت :  بازرسان بهداشت محیط و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نسبت به تشدید بازرسی از مراکز تولید، نگهداری ، عرضه و فروش مواد غذایی در سراسر استان اقدام نموده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان با تاکید بر اینکه خانواده ها، اولیای مدارس، دانش آموزان و مصرف کنندگان می بایست محصولات غذایی را صرفا"  از فروشگاه های معتبر تهیه نمایند ، یادآور شد:  در این خصوص  هنگام خرید، به سالم بودن بسته بندی و دستکاری نشدن بسته های محصولات دقت نموده و در صورت مشاهده موارد مشکوک در سراسر کشور، مراتب را به سامانه تلفنی 190 گزارش نمایند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز