خبرگزاری کار ایران

در حاشیه همایش گردشگری خوراک انجام شد؛

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با نماینده یونسکو در شهرخلاق خوراک

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با نماینده یونسکو در شهرخلاق خوراک
کد خبر : ۸۲۶۸۰۱

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان گفت: افزایش آگاهی عمومی در خصوص تغذیه و خوراک از مهمترین راهبردها برای حفظ عنوان شهر خلاق خوراک شناسی است.

به گزارش ایلنا از رشت، درحاشیه چهارمین همایش گردشگری خوراک مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با نماینده یونسکو در شهرخلاق آقای فخری زاده دیدار و گفت و گو کرد. 

شهرود امیرانتخابی گفت: از علل انتخاب رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی، سالم ،تازه و در دسترس بودن مواد اولیه و فرآورده های غذایی در عین تنوع خوراک و فرآورده های محلی است علاوه بر آن قرار گرفتن رشت در مرکزیت و به تبع آن دارا بودن شاخص ها و زیرساخت های توسعه و در نهایت وجود واحدهای پذیرایی متعدد، مراکز آموزشی خدمات تاسیسات گردشگری دانست .

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان در خصوص برنامه‌ها و راهبردهای مهم برای حفظ عنوان شهر خلاق خوراک شناسی گفت: افزایش آگاهی عمومی در خصوص تغذیه و خوراک، ارزیابی آسیب پذیری زنجیره تامین مواد غذایی از مزرعه تا سفره، برندسازی خوراک محلی برای معرفی به دنیا،رونق بازارهای کشاورزی برای دسترسی آسان به مواد اولیه غذای سالم و سنتی، توزیع مناسب مکانی مراکز تهیه و عرضه کننده مواد غذایی سالم و محلی، توسعه توریسم غذایی، ایجاد فرصت های کار آفرینی درحوزه تغذیه و خوراک برای تمامی متقاضیان و در نهایت توسعه و به اشتراک گذاری دانش و تحقیقات علمی مرتبط با خوراک و تغذیه از اهم این برنامه ها می‌توان دانست.

فخری زاده نماینده یونسکو نیز ضمن خاطر نشان کردن نقش جشنواره ها و همایش های گردشگری خوراک افزود: افزایش آگاهی‌عمومی، ایجاد پیوند بین گردشگری و خوراک شناسی، جامعه شناسی خوراک و تبدیل داشته ها و دانش بومی به داشته های علمی و مدون و تبادل و اشتراک گذاری آن را از مهمترین پیش نیازهای اجرای سیاست‌های شهر خلاق خوراک شناسی دانست و برگزاری جشنواره ها و همایش های متعددی گردشگری خوراک که در استان گیلان برگزار شده را از امیتازات و پشتوانه مهم معرفی غذاهای اصیل گیلانی و در پی آن جذب و ورود گردشگران خارجی و داخلی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز