خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل آبفای گیلان خبر داد؛

افزایش تولید و کاهش هدررفت آب برای پیشگیری از کمبود فشار آب در ایام پیک مصرف

افزایش تولید و کاهش هدررفت آب برای پیشگیری از کمبود فشار آب در ایام پیک مصرف
کد خبر : ۷۷۸۰۸۹

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آبفای گیلان اهم اقدامات انجام شده در راستای تأمین نیازهای آبی استان با توجه به پیک مصرف آب و ورود گردشگران را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا از رشت، سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آبفای گیلان  اهم اقدامات انجام شده در راستای تأمین نیازهای آبی استان با توجه به پیک مصرف آب و ورود گردشگران را تشریح کرد.

مدیرعامل آبفای گیلان با اشاره به متوسط تولید آب در استان اظهار داشت: متوسط تولید آب حدود 5115 لیتر بر ثانیه بوده که در لحظات اوج تقاضا، تمامی منابع تامین آب استان با ظرفیت کامل در مدار بهره­برداری قرار می گیرند و در حدود 6000 لیتر بر ثانیه آب را به شبکه تزریق می­ نمایند. با این وجود نقاطی از شهرهای پر تراکم استان با کمبود فشار و بعضاً قطع آب مواجه می شوند.

وی در ادامه افزود: به منظور آمادگی و رفع مشکل ، شرکت آب و فاضلاب شهری استان گیلان ، شناسائی نقاط ضعف شبکه و تبدیل آنها به نقاط قوت را در برنامه کاری خود قرار داد. در همین راستا ابتدا نقشه تراکم تماس های برقرار شده با واحد 122 با موضوع کمبود فشار آب یا قطع آن تهیه شدکه با این اقدام شناسائی مناطقی که بیشترین کاهش فشار در ایام پیک مصرف را دارند، میسر شد.

مدیر عامل آبفای گیلان افزایش تولید و کاهش هدررفت آب در سطح استان را از اهم اقدامات این شرکت برشمرد و تصریح کرد: جهت رفع مشکلات موجود و افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به مشترکین، افزایش تولید منابع زیرسطحی موجود با ویدئو متری، لایروبی، بهسازی و مهندسی مجدد منصوبات چاهی به میزان 380 لیتر بر ثانیه در سطح استان در دستور کار قرار گرفت که بهسازی، لایروبی و مهندسی مجدد منصوبات سر چاهی 17 حلقه از چاه هایی را که با کاهش دبی مواجه شده بودند، بازسازی و بهسازی فیلترهای شنی 5 باب تصفیه­خانه، تحویل­ سه حلقه چاه از آبفار برای تحت پوشش قراردادن مناطق حاشیه شهر و تجهیز و راه­اندازی سه حلقه چاه حفر شده انجام شد.

 حسینی شناسائی نقاط هدررفت آب را از دیگر اقدامات مهم آبفای گیلان برشمرد و گفت: با رفع این موارد ، هدررفت آب میزان 360 لیتر در ثانیه کاهش یافت و به منظور شناسایی نشت های موجود در شبکه توزیع آب اقدام به عقد قرارداد جهت استفاده از تجهیزات مدرن شد، نشت های خطوط بتنی از داخل لوله ها رفع شد و در شهرهای دارای اختلاف رقوم مانند ماسوله و دیلمان و ... برنامه های مدون مدیریت فشار اعمال گردید.

وی همچنین اظهار داشت: با توجه به گرمای شدید هوا و افزایش مصارف شهروندان در حوزه انرژی در راستای تأمین انرژی برای تأمین آب استان، تجهیزات تامین برق اضطراری منابع تولید و ایستگاه­های پمپاژ آماده شد و بصورت دوره­ای از دیزل ژنراتورها بازدید می شود و برای آمادگی کامل، مانور سراسری حفظ آماده به کار بودن تجهیزات تامین برق اضطراری انجام شد که این اقدامات در مجموع منجر به آماده به کار بودن 90 دستگاه دیزل ژنراتور در تاسیسات شرکت شده است.

مدیرعامل آبفای گیلان در ادامه افزود: جهت تداوم خدمات­رسانی مطلوب به مشترکان به خصوص در شهر پر جمعیت و پرتراکمی مانند رشت پروژه‌­های اجرائی تعریف شده است ، در شهر رشت به عنوان مرکز استان سه پروژه اساسی تعریف، اجرا و پیگیری شد: ابتدا بخشی از باقیمانده رینگ آبرسانی شهر رشت به طول 2500 متر جهت افزایش فشار منطقه شمال و شمال غربی شهر رشت و در راستای آن  2000 متر پروژه تقویت خطوط آبرسان به محدوده پرتراکم و مرکزی شهر رشت اجرا شد و خطوط منتهی به محدوده جنوب شرقی رشت از مخزن 30000 متر مکعبی لاکان با اجرای 7700 متر ­ به شبکه موجود متصل شد و در مدار بهره برداری قرار خواهد گرفت.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز