رئیس کمیسیون عمران شورا با اشاره به اینکه در بودجه پیشنهادی شهرداری های مناطق، اختیارات مناطق در حوزه های عمرانی محدود شده است، اظهار داشت: بودجه پیشنهادی شهرداری های مناطق مبتنی بر نگهداشت و تکمیل پروژه های نیمه تمام است.
به گزارش ایلنا از رشت، رضا رسولی با انتقاد از کاهش بودجه عمرانی مناطق شهرداری رشت، بیان داشت: اگر انتظار داریم، مناطق شهرداری مانند ماشین درآمد کار کنند باید به آنها اختیار داده شود و انتظار داریم به اختیارات مناطق شهرداری افزوده شود.
رئیس کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی رشت با اشاره به اینکه نمی توان تنها شهر را با درآمد ناشی از صدور پروانه ساختمانی اداره کرد، افزود: باید به پروژه های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار توجه ویژه ای کنیم.
رسولی تاکید کرد: انتظار داریم شهرداری در حوزه سرمایه گذاری جدی تر عمل کند و اعتقاد درون سیستمی به سرمایه گذاری وجود داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه درآمد ناشی از صدور پروانه ساختمانی تنها هزینه نگهداری شهر را تامین می کند، اذعان داشت: باید پروژه هایی که قابلیت سرمایه گذاری را دارند فراخوان شوند.
رئیس کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی رشت در ادامه پیشنهاد داد: پروژه های قابلیت سرمایه گذاری در مناطق به تفکیک هر منطقه مشخص و ضمیمه بودجه شده و به عنوان تکلیف به شهرداری ابلاغ شود.
رسولی ابراز داشت: سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری نباید معطل هزینه های جاری شود و با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و شهرداری نمی توان با درآمد قلکی مناق شهر را توسعه دهیم.
وی تاکید کرد: باید در پروژه های پیشنهادی شهرداری، پروژه ای شاخص و بزرگ به عنوان خروجی بیرون بیاید.
برزگر مشاور کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی رشت نیز در این جلسه به ضرورت تعریف پروژه شاخص و ماندگار تاکید کرد و افزود: باید پروژه های اجرا شده شهرداری برای شهروندان ملموس باشد.
وی اصلاح طرح تفصیلی رشت را اقدامی ماندگار دانست و افزود: با اصلاح طرح تفصیلی سرمایه گذاران در رشت صف خواهند کشید و به نظر اینجانب شهرداری رشت می تواند رکورد صدور پروانه ساختمانی را در بین سایر شهرداری ها کسب کند.
مشاور کمیسیون عمران و توسعه شورای اسلامی رشت به ضرورت ارائه خدمات شهرداری به صورت الکترونیکی تاکید کرد و گفت: باید ارائه خدمات شهرداری از انسان محور خارج و به سیستم محور سوق داده شود.
مریم گل احضار رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری رشت در این جلسه اظهار داشت: مسئولیت جذب و ورود سرمایه گذار به رشت تنها مربوط به سازمان سرمایه گذاری نیست و باید همه دستگاهای مختلف مشارکت داشته باشند و سازمان سرمایه گذاری تنها می تواند بروکراسی اداری جذب سرمایه گذار را تسهیل کند.
وی با اشاره به اینکه درآمد کسب شده از پروژه های سرمایه گذاری به حساب سازمان سرمایه گذاری واریز نمی شود، گفت: حتی ردیفی برای هزینه مطالعات سازمان سرمایه گذاری درنظر گرفته نشده است.
گل احضار تاکید کرد: باید فرهنگ و نگاه خودمان را نسبت به حوزه سرمایه گذاری تغییر دهیم.
در این جلسه بودجه عمرانی مناطق شهرداری و سازمان های شهرداری به صورت جز به جز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.